133

Анонимен

преди 1 година

По този случай днеска вдигнаха с 30% парното. Да ви е честит Василев, да ви е честита промяната.

132

Анонимен

преди 1 година

кой викаш ги инсталира тези

131

Виктор Абакумов

преди 1 година

От толкова копаене на дъното ще стигнете до земното ядро.

130

Анонимен

преди 1 година

Най жалка е позицията на боце банкянски, хем е против хем подкрепя. Никога повече Герб и ПП никога!

129

!!!

преди 1 година

Докладвайте като фалшиви новини или реч на омразата постовете на троловете на Копейкин във ФБ и се наслаждавайте как един след друг пропагаднтите им канали биват заглушавани!

128

Бунгур

преди 1 година

Кирил Петков казва еднолично предложил Асен Василев за кандидат Премиер, а статията казва ПП предложили Асен Василев.Кой лъже не става ясно.

127

Анонимен

преди 1 година

dnes bg *** нещастни стига сте трили коментари, оставете хората да се забавляват поне, изтрихте най-големите майтапи

126

Анонимен

преди 1 година

Леле, ако пък Кокорчо стане премиер, Кирчо ще им се стори като детска учителка. Като се ококори насреща им итнъта, дпсета и всякакви *** се подмокрят от страх.

125

Анонимен

преди 1 година

Спокойно. ПП показват добра воля. Така се прави. Но правителство с БСП няма как да стане, когото и да сложат. Освен това им липсват минимум 6 гласа.Но бележат актив: Направихме всичко възможно, но не се получи.

124

Ганди

преди 1 година

Бойко на власт няма да се върне,той е бита карта за народа,най добре ще е като Доган да си сложи човек начело на партията и той да си командва от Банкя,само така може да вземат власта

123

Анонимен

преди 1 година

Това е абсолютна подигравка -- единият мошеник предател просто сменя другия и са готови да продължават с вредителстване, а бсп и герб ще ги крепят! Ха-ха хи-хи! Ще има ли глюпави да ги търпят?

122

Анонимен

преди 1 година

Голяма грешка. Неможе лицето на партията да се откаже. Това е слабост, която не трябваше да правите. Мъжете хвърлят оставка и отиват на избори. А не БСП и някъв Тошко да ти казват, какво да правиш. Това връща Борисов на власт на следващи избори.

121

Пич

преди 1 година

Преоблякъл се Илия пак в тия. То кой ли друг можеше да бъде?

120

Читател

преди 1 година

Напразни усилия с цел произвеждане на новини с къс период на важност. Каквото и правителство да предложи, ако ще и Андреа Меркел да е начело няма да мине през народното събрание. Явно на всички им харесва водевила и не спират да се упражняват в логорея.По-добре да замълчат и да ходим на избори.

119

Анонимен

преди 1 година

Те го свапиха ,той ги изгони. ХА ХА

118

Аз промяната

преди 1 година

БЪЛГАРИ ДОКОГА ЩЕ СЕ ОСТАВЯТЕ ТИЯ ДА ВИ ЛЪЖАТ ДА ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ ДА ВИ КРАДАТ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ОСТАВКА ИЗБОРИ ДОКАТО СЕ ИЗБЕРАТ ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ РАБОТЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ БЕЗ БКП БЕЗ ЧАЛГАРИ БЕЗ ДБ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ

117

ds

преди 1 година

Ами да, кирцата си свърши работата- пусна македоните и ни скара с Русия, са отива да плющи ***

116

Boto

преди 1 година

Мачкайте машини. Ама май мачкате на Лена ушичките само. Какво точно сътворихте за месеците, които бяхте на власт освен . Цялата рода на държавен пост барабар любовници и приятели. Всеки понеделник взети заеми .. безумни интервюта с патос като семинар за личностно усъвършенстване как разбираш ли те обичат България и пенсионерите и младите и птичките и пчеличките.Бах порнографията ама явно хората им харесва хляба да е 3 лева и горивото 4.

115

Питанка

преди 1 година

Може ли някой да ми обясни, каква е разликата между двамата? Та те са като скачени съдове, като сиамски близнаци.... На всички е ясно, че сивият кардинал ще бъде Петков, нищо че официално Василев ще бъде на поста. И представете си - БСП вече удовлетворени- демек, условието им е изпълнено!!!! Майкооо, толкова за наивни ли ни мислят????

114

Анонимен

преди 1 година

На 22 юни т.г. Киро каза, че Асен Василев не е за премиер. Сега биха ли го да сложи Асен? Киро изчезна. Нямаше го на връзката с тръбата от Гърция, нямаше го в НС, няма го никакъв. Да се не крие от руснаците в някой бункер??? Или е при доктор Енчев да му сменя муmрата, че да не го разпознаят?