12

истината

преди 1 година

За мен Петков обслужва американските интереси,а не българските.Вижте колко дипломатично и умно постъпва Ердоган гонещ интересите единствено и само на страната си.Остана и него да наречете русофил.Кирил Петков няма дипломатически подход и не е за министър председател.Зимата ще видите какви каши забърка .В 21 век ще ни нареждат да се къпем веднъж седмично.Европа я чака буря от недоволствоособено зимата.Дребният бизнес ще загине,средния едва ще оцелява.Хиляди без работа.

11

ИТН РУБЛОФИЛИ

преди 1 година

Ива нагла рублофилка!

10

тя

преди 1 година

Киро ,колко ти плащат за да работиш срещу Русия ?!

9

Анонимен

преди 1 година

Я стига Митева, ние сме суверенна държава , не сме руска губерния! Питам ,каква работа имат тук 115 руски аташета при положение че ние имаме само15 в Русия!?Само това е вече ,меко казано странно! И къде се изгуби вашия патриотизъм , нали бяхте най- големите радетели за българското! Или си имате двоен аршин?

8

РУСОФИЛ

преди 1 година

"Трябва да се види дали наистина има заплаха за националната сигурност, каза Ива Митева". АБЕ КУКЛО ХУБАВА- КАКВО Е ТОВА, ДА КРЕЩЯТ ТУК И ТАМ ОТ ПОСОЛСТВОТО НА РУСИЯ (ПРЕРАЗКАЗВАЙКИ ОФИЦИАЛНАТА ПУТИНОВА ДОКТРИНА, ЧЕ НА МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ Е ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ Е ДОШЛА ВЪВ "ВЕЛИКАТА СТРАНА- ОЩЕ ТОГАВА Я Е НЯМАЛО НА КАРТАТА НА ЕВРОПА- ОТ МАКЕДОНИЯ, ДА КАЗВАТ, ЧЕ НИЕ СМЕ ЗАВОЕВАТЕЛИ НА ТЕЗИ ЗЕМИ), ДА ПРАВЯТ ТАКА, ЧЕ ПОСТОЯННО, ДА ПРОВАЛЯТ ДОГОВОРИТЕ НИ ЗА ЕНРГОНОСИТЕЛИ,

7

бай Даньо

преди 1 година

Положението на Киро май е по зле от както си го мислим . Киро май отива към затвор . Абе някой от промянджиите има ли нови вицове за Бойко и Бай Ставри !?

6

Анонимен

преди 1 година

Изгонването на руските дипломати е правилно, независимо, кой го е направил. Дори и Киро просто.

5

Гражданин на РБ

преди 1 година

Лъсна ви принадлежността към Москва, ИТН!

4

Емил

преди 1 година

Тези ще офейкат

3

321

преди 1 година

Тази пита ли Тошко та говори. Всеки разбра за макитики. УПрАВДАНИЯ.

2

туз

преди 1 година

Дайте му един хрян и вън от РБ

1

Анонимен

преди 1 година

Арестувайте го киро докато не е хванал пътя за Канада