6

Андрей Вишински

преди 1 година

Пурко Илиев трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството!

5

Анонимен

преди 1 година

Които се страхува от вируси да не ходи в мола - стара поговорка.

4

Гогич

преди 1 година

До Charite Berlin За 40 и повече пъти по-високо ниво на старничните ефекти от ковид-ваксите спрямо всички съществуващи ваксини се говори от 3-4 месеца, и то на база статистически данни. Но явно на управляващата върхуша, а и на обикновените хора (за съжаление) не им пука за това и продължават с облъчването.

3

Язе

преди 1 година

Стига смешки. Миналата седмица бяхме на тимбилдинг в петък цялата дирекция, почти 50 човека в автобуса, 1.5 часа път в едната посока и обратно, цял ден заедно всички. В понеделник чак разбираме, че един колега е бил с ковид в петък. Седмица по-късно НИТО ЕДИН от присъствалите не е и не е бил заразен, щото ни тестваха всеки ден. Много заразено вирусче :)))

2

Анонимен

преди 1 година

До Барон Мюнхаузен - леко, че ако си късметлия и те хване с усложнения, друга песен ще запееш много набързо, че и амнезия ще получиш за всичките си глупави коментари като този сега.

1

Charite Berlin

преди 1 година

Професор Harald Mates от клиниката Charite в Берлин. При проучване на 40 000 ваксинирани, осем от всеки 1000 ваксинирани се бори с тежко ПОСТВАКСИНАЛНО усложнение. Това е 40 пъти повече от досега зафиксираните усложнения. Според професора, аналогични са резултатите в Швеция, Израел и Канада. Подобни са резултатите, дори и от собствените изследвания на производителите на ваксините.