41

Лъжливи политици на

преди 1 година

Съд! Нямам какво повече да кажа! Лек ден!

40

АМИ "МАКЕДОНЦИТ

преди 1 година

"Българите останахме без държава! Няма кой да отговори от държавните институции, че не сме фашисти.Президент, външен министър - правят се, че не се е случило нищо в Скопие. Кирчо да изгони македонските дипломати. Останахме без държава, продадоха я на Сорос...ако не знаете: ние сме въшки и фашисти, според македонците". Думите са на Г. Марков.

39

баланс

преди 1 година

никой не каза колко служители има в американското посолство

38

паф

преди 1 година

още като дойде киро, дойде с лъжата за канадското гражданство, и сега пак с лъжа си отива за руски шпиони, даже и готвача бил шпионин! БЕЗСРАМНИК!

37

ПИК

преди 1 година

До Вън ,Тошко кокошкоДворецът му е в Бояна,под Киноцентъра на ул.Кумата....

36

Вън ,Тошко кокошко

преди 1 година

Дай шефа ти на прокурор,защото не е подал имотна декларация,както се изисква.Дворецът му в Банкя е записан на измислена фирма,защото няма жена на която да го даде и да се разведе като Копейкин.

35

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям, решението за шпионаж и реципрочност. Тия са се внедри ли като правителства в сянка. Колко се членовете в министерствата. Мутрова естествено ще вие Сибир я чака оттатък. А Руб лейките са вероятно са с множко видеа с ласки.

34

MISO

преди 1 година

До Бравоna toja sme6nik li be glupako

33

Анонимен

преди 1 година

Какво чака президентът, какво чака Парламентът - човечето да обяви война на Русия ли? Какво чака Прокуратурата, след като Конституционният съд посочи категорично противозаконността на действията на човечето с двойното му гражданство? Има ли в България все пак някакви политици, които да защитят страната си? Очевидно няма!

32

Анонимен

преди 1 година

КИРЧО ОСТАП ХАРВАРД БЕНДЕР, ОЩЕ ЛИ СИ ТУК?

31

Киро

преди 1 година

Шпиони и пропаганда, това руши България.

30

Браво

преди 1 година

На Кирил Петков трябва да се даде медал.

29

България няма нужда

преди 1 година

от 240 тиквеника!

28

Олга

преди 1 година

България няма нужда от 70 тиквеника. Може би 10.

27

Ludoto Lenche

преди 1 година

...Kiro be upotreben !...Tozi chovek si misleshe,che shtom bai Dan go potupvashe po ramoto,to niama da ima nikakvi griji kakvoto i da napravi ! Da mu dokajem ,che dalboko greshi ! Kraino vreme e politicite da pochnat da sa otgovorni za deistviata si ! Dosega izlizaha s nomera ,che vidite li partiata poemala cialata politicheska otgovornost ,koeto prakticheski absoliutno nishto ne oznachava !!!

26

Мцм

преди 1 година

ИТН, БСП, изСраждане и ДПС са проруски партии изтривалки!!! Трябва да бъдат съдени за анти-българска дейност в полза на руските кърлежи!!!!

25

уточнение

преди 1 година

Киро Продажника трябва да бъде арестуван незабавно!всеки момент ще ду.хне към своите господари в Краварника!За Киро законите в страната ни нямат никаква стойност!Всяка минута е ценна!Продавача на торти и хранителни добавки продаде интересите на страната ни!

24

Рекорд на Гинес

преди 1 година

Да обяви Киро наведнъж 70 чужди дипломати за шпиони това си е рекорд като за Гинес.

23

На съд Киро

преди 1 година

Там ще си кажеш всичко

22

!!!

преди 1 година

Докладвайте като фалшиви новини или реч на омразата постовете на троловете на Копейкин във ФБ и се наслаждавайте как един след друг пропагаднтите им канали биват заглушавани!