129

Рашков....

преди 1 година

и ти ли бе... стана за 30 себърникаМи нормално е да имаме 15 човека та българия е по малка по население от половин Москва явно никога не е късно да станеш заре...л

128

Анонимен

преди 1 година

Според мен вдигат шум за да избегнат въпросите относно обещаните лъжи за това изгониха готвачи и кви ли не

127

Възраждане-Враца

преди 1 година

Да. България е малка и незначителна държава. Само че за шефовете на Киро и Кокоро от Стейт Департамент. Нали още през 1990 г. Ран-Ът планира да сме под 5 милиона. Благодарение на такива индивиди всичко върви по план.

126

Рашков

преди 1 година

Рашков, по корем лазехте пред руснаците и им целувахте задните части, а сега се обърнахте на 180 градуса!

125

Анонимен

преди 1 година

ботев и левски са умряли напразно. петков и рашков са гавра със жертвата на тези велики българи.

124

Анонимен

преди 1 година

Рашков, макар че преподаваш в ЮФ на СУ би трябвало да знаеш, че Нефтохимът работи с руски нефт Урал и настройката на технологичния процес за американския сорт Брент ще отнеме минимум 1,5-2 години. Киро може да нареди тази настройка да стане за половин-една година, но след първата авария хората на Ротшилд ще го гонят и в Канада. АЕЦът работи с графитови руски пръти. Канадецът може да нареди ВЕДНАГА замяна с американски или френски като по-качествени, но аварията на реакторите е гарантирана.

123

Анонимен

преди 1 година

Дамаджаната има повече апартаментии отколкото имаме дипломати в Расията

122

имаме

преди 1 година

некадъърни башш заптиета кат дамаджанкоф заслужаващи оставка, ама мижи да те лажем

121

Анонимен

преди 1 година

Още един доказан лъжец се изказа.

120

Сержант

преди 1 година

До 124. А колко са българите в Щатите?

119

Анонимен

преди 1 година

Абе а колко са краварите тука?

118

До 103

преди 1 година

И аз отивам в Канада, ако тук ще живея отново в раша мизерия. Но нама да се случи!! България е ЕС и НАТО...СЛАВА НА ГОСПОД!!!

117

Сержант

преди 1 година

Всички да се махат, начело с онази нахална бабичка. Не ни е виновен запада, а такива, като тези изгонените работещи успоредно с нашите политици за просперитета на Русия. Всички знаем нашите политици, който управляват България последните 30г на кой строй са възпитаници. И изглежда толкова лицемерно, да ползваш всичко западно, децата ти да учат на запад, да искаш свободата на запада, а като чуеш за Рашка, дупето да се отваря като пещера.

116

Нов

преди 1 година

Киро се оказа много просто момче. От търговец на пробиотици да станеш премиер.Да се маха този ''умник'' .

115

Сата НАТО

преди 1 година

САЩ е съюзник на България и гарант за безопасността ни, Фашиска Просия ни е враг Номер 1 и агресор, приближаващ военните си бази към нашата територия. Така стоят нещата.

114

Анонимен

преди 1 година

Стана от масата да дойде каже нещо.

113

Анонимен

преди 1 година

И ти ли, Бруте?!!

112

Страхил

преди 1 година

Дамаджанатами падна в очите от момента в който размахваше една хартийка с имената на 78 политици и магистрати /пред лицето на Сашо Диков в Евроком/,държащи милиони долари в банкови сметки разпръснати в офшорни зонииз четирите краища по света. Там в ефира той официално обеща че ще обяви техните имена в срок от две седмици. Но когато се разчу и за неговите 19 недвижими имота, собственост на него и съпругата му /нотариус/, всичко потъна в небитието . . .

111

Анонимен

преди 1 година

тръгнал да сравнява едно малко село с една галатика. И 15 са ни много. Сега ми кажи колко ФАЩ има в Булг аристан? и тях няма ли да намалите ако гледаме тук нещо размери ли не знам

110

Сата НАТО

преди 1 година

Просто Киро само пунтира. Руснаците няма да си тръгнат, нарочно им е дал 70 часа, за да вдигнат пушилка и да се отмени решението. Ако искаше да ги изгони насериозно, щеше да им даде 6-8 часа и досега всичко да е приключило и забравено. Киро участва в големия театър за дискредитиране на европейската идея, заедно със Фат мака и всички останали бивши комунисти и русофили.