41

Анонимен

преди 1 година

В Гърция дето бил скъп бензина помощта е по 50 евро на месец за гориво. Тоест при средно 50 литра им правят по 2 лева отстъпка на литър, а нашите кирчовци 25 стотинки.

40

Анонимен

преди 1 година

Ще е на "куково лято"...

39

Анонимен

преди 1 година

В Гърция А95 е около 2,4 евро, а нафтата си е твърдо над 2 евро. Не знам какво е това мрънкане в БГ. Дори в Турция нафта е вече на да 30 лири х 11 ст и хоп колкото тук.

38

Анонимен

преди 1 година

В Унгария литъра за унгарците и чужденците е на различна цена. На тези с унгарски номера от 8 месеца е замразен на 1.30 евро за литър.

37

Анонимен

преди 1 година

България ползва руски петрол , който на пазарите е 78 долара за барел. При Станишев е бил досега най скъпо горивото , преди да се появят промяната. При 140 долара за барел през 2008 година литъра беше станал 2.80. Никога преди кирчовците литъра в България не е минавал 3 лева, защото си имаме рафинерия и винаги сме ползвали основно руски петрол.

36

Анонимен

преди 1 година

ДА СЕ ИЗДИРЯТ МРЪНКАЧИТЕ В ДНЕС - ТЕ НЕ ИСКАТ ОТСТЪПКА! ЗА ТЯХ - ПЪЛНАТА ЦЕНА!

35

люлю

преди 1 година

До Анонимен 35 - смешката си ти! Цената на дизела в Унгария в момента е 2 евро! Капиш? https://globalpetrolprices/Hungary/diesel_prices/

34

+++

преди 1 година

НЕ ИСКАМЕ ПОМОЩИ ! Трябва да се намали и временно премахне акцизът и ддс-то на горивото - така ще се нормализират цените. Освен това да се провери как от евтин рузки петрол - горивата са по-скъпи от някои европейски държави?

33

Анонимен

преди 1 година

В Турция литър бензин е 2.80 в момента. За Русия която е във война цената е 1 долар за литър

32

Анонимен

преди 1 година

В какъв цял свят бе смешкоооо....В Унгария дизела е 1.30 евро, може ли да сметнеш колко е разликата между 2.60 и 3.35 след помощите на киретата. Българите след една седмица ще плащат само с 75 стотинки по скъп дизел от унгарците които са с двойни заплати на нашите.

31

Анонимен

преди 1 година

Да си кажем истината - помощ няма да има. С това ... нищо на чело на държавата фалитът е скорошен и неизбежен.

30

Иван

преди 1 година

Махнете ДДС и акциза на горивата,не се правете на луди.Така цената пада с лев на литър Никой,както виждам, не ви иска мизерните 25 стотинки.Засрамете се,НЕКАДЪРНИЦИ!Закопавате ни с всеки изминал ден.

29

Смях

преди 1 година

Тъжен факт е че глуповатото ни правителство за пореден път се излага и самоунижава но ние сме свикнали с това. Така или иначе вече всички разкриха Киро Лъжеца и Асен Крадеца, но има и радостна новина - днес.бг осмисли съществуването си и оцеля миг преди да загуби и последния си читател, връщайки коментарите, които са единственото смислено нещо в сайта...

28

радомир

преди 1 година

Напълно излишна помощ. Защо трябва да дотираме трошляците по улиците, че да може да бълват пушеци и да ни тровят? Който му е скъпо горивото да си купува икономична кола, а не джип дет гълта 15л на 100км.

27

аноним

преди 1 година

не трябва да се дават тези 0.25лв.Помогнете болните деца, постройте и в други градове люлки за деца с увреждания.......................,..........бедните нямат коли

26

Анонимен

преди 1 година

Една проста сметка показва, че след помощта от киретата литър дизел ще е 3.35 за литър, а литър бензин 3.15 Ураааа . . . По същото време миналата година като ги нямаше промяната и яко се крадеше, ама яко цената беше 2.10 за литър без помощи

25

про100 гост

преди 1 година

Каква помощ, какви стотинки? Нафтата гони 4 лв.

24

да

преди 1 година

то голямата държавна помощ - като стане 5 лв. ще ми умият очите с 25 ст.

23

Анонимен

преди 1 година

Докато няма пребити народни представители забравете за нормална държава !Ще повторя ,докато няма пребити от бой народни представители не очаквайте нормална държава .

22

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, харвардските ментаци в действие. Някой им се вързаха.