103

анонимен

преди 1 година

нашите продажници искат да ни кажат че след като руснаците изгониха и взеха бизнеса на укро олигархите те ще бъдат поканени у нас да си развиват бизнеса,на олигарха му трябва безконие,подкупна съдебна и политическа система и *** народ е за съжаление у нас всичко това го има

102

Програмист

преди 1 година

Аз съм съгласен да ме сменят с някой украински ИТ специалист който ще рабити за по ниско заплащане. Ние Българските програмисти така ще накажем Путин който пуска бомби над украинските дечица. Очакват се да дойдат 10 милиона украинци в ЕС. И госпожа фон дер Лайен заяви, че "Гражданите на ЕС са готови да понесат тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна". Ние българските програмисти сме готови в тези тежки времена да понесем тежестите и да се жертваме.

101

Анонимен

преди 1 година

Къф азовстал, той е руски. Кой ще ви пусне, да вземете оборудването?Ам,че то Донбас и той руски, от къде руда. Спали сте на течение нещо.

100

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Мариупол руснаците се отърваха от завода. Началникан а Донбас Пушилин, че досега завода им е пречил града да стане курорт и да се развива като курортен град. Но в малка България, където природата е пустини и скали няма никакъв проблем да се разгъне такъв завод, защото на нас туризъм не ни трябва. Могат да го направят примерно във Варна или на брега на Златни пясъци. Нашата администрация е достатъчно корумпирана ще се съгласи на всичко за кинти.

99

Истината

преди 1 година

До До 152 Истината, не пич. Вечерта тряскам сина ти, познат още като българската Кончита Вурст.

98

Анонимен

преди 1 година

Че кой ги иска украинците, те имат най-голямата мафия в Европа. От вчера поляците им спират кеша, да се оправят. Даже е имало митинг, в подкрепа на Русия и Беларус. Почва осъзнаването.

97

анонимен

преди 1 година

ще ви натресът всички укро олигарси и ще бъдете следващите роби докато ви унищожат както унищожават укрите е това е дириктивта на англосаксите и техните харварски маши

96

Истината

преди 1 година

Кремълския монголоид Пуссиян Първи е с некачествено начално и средно образование, нормално е в по-късен етап да се увлече по псевдотеории и лъжлива геополитика. Същото явление се наблюдава сред българския дъртак, побеляха им косите, но са все по-твърди привърженици на про-фашизоидната клептократска Русия. Реват срещу българските олигарси, но обичат до полуда Пуссиян и руските олигарси, малуумници кво да се каже.

95

Анонимен

преди 1 година

Ами що не вземат да преместят Азовстал да кажем в Германия или Франция,а най-добре в Лондон,че там безработицата е нараснала ...ние сме си добре и без мръсните производства на Урките....

94

Анонимен

преди 1 година

После и нас да бомбардират

93

Истината

преди 1 година

Само безплатния вой в днес.бъгъ ше остане май май. Като слушам малуумните опорки чак ми призлява, единия твърди че всички мразели източноевропейците, а не е излизал от селото си. Другия бълнува за нова Югославия мани бегай направо да се гръмнеш.

92

чичко милиционер

преди 1 година

До До Истината на бръснаря брат му ли ти каза, поназнайващ? тия клишета за горчивите дъвки и изтеклото време може и да вървят пред аратлиците на кафето, ако сте се сбрали правоверни наследници с килийно. хората с акъл работят със запада и леко полеко се изнасят натам, защото заради "поназнайващи" у нас средата е токсична. а поназнайващите разбират само от песница у зъбите.

91

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен няма ссср. няма и руска империя. има *** с ръчна граната която краде от съседите си.

90

До Истината

преди 1 година

Проблемът е ваш, на слугите на Запада. Западният свят отдавна не е това, което знаеш. Поназнайвам го това. Мразят източноевропейци, черни и араби. Наемат ги евтино, но ги изолират. Интеграция е най- употребяваната горчива за жертвите дъвка. И капиталиста я изплюва с кеф. Вашето време изтече. Вие му мислете, ако можете де.

89

Анонимен

преди 1 година

Прах в очите. В стоманодобива Украйна не е сложила камък върху камък, всичките тм заводи са от СССР, както беше и нашият Кремиковци. Сега СССР пак ще си ги построи ьам, а ние ще се забавляваме с врели-некипели по телевизията.

88

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен 138 споко, скоро и ние ще сме част от новата балканска федерация на сърбите. наблюдавай темпото, с което се изнасят руснаците и си мисли за 1885

87

Анонимен

преди 1 година

то скоро няма да има украйна я се разкарайте

86

чичко милиционер

преди 1 година

До до Истината... и съответно 18 процента окупация спрямо 2014. истината е, че коня и самбиста чистят родината си от жителите на провинцията, за да им се размине нова октомврийска революция.

85

dsadsadsadsa

преди 1 година

До до Истината....Истината не беше ли "3 дни и сме ги смачкали"

84

IQ 3.14

преди 1 година

на второ четене, тоя май се опитва да накара държавата да му построи нов кремиковци а?