38

r3v0lv3r

преди 1 година

До БобиМечтаеш, руснаците изядоха кютека и избягаха, сигурно загубиха 200-400 човека за тоя остров.

37

Разяснение

преди 1 година

Всъщност островът не е бомбандиран от ВСУ, а гори, защото някой войник от непобедимата армия си е хвърлил фаса без да го изгаси. Поне острова няма да потъне, за разлика от един кораб например.

36

Анонимен

преди 1 година

Хаха горките укропи, не могат да си върнат нищо което русия не оставя доброволно. И естествено, каквото и да сложат на това малко островче, ще бъде бомбено моментално.

35

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анонимен руснката пропаганда е толкова зле, че не успяха и едно оправдание да напишат, както хората. На всички им е ясно, че ги разтреляха с гаубици и загубиха много хора и техника, потопиха им и цивилен кораб. За това и решиха да си спасят кожите и да бягат, защото иначе само щяха да наливат масло в огъня.

34

Анонимен

преди 1 година

И каква работа са свършили украинските въоръжени сили, щом руснаците са си тръгнали като жест на добра воля? Колкото до героичния отговор на украинските граничари, имаше клип как се предават и ги евакуират от острова.

33

До 34

преди 1 година

Укрите отстъпиха от северодонецк тактически на по изгодни позиции според нашата преса ,сега защо не пишете ,че по-изгодните позиции са заградени и ги трепят по-изгодно

32

Анонимен

преди 1 година

До hasmokar ----- На ред са Крим и Севастопол. Те беха наред много отдавна... Сега наред са Одеса и Киев.... :)

31

Анонимен

преди 1 година

До Боби - гледай снимката от дрона, на нея добре се вижда как "не са" ги направили на сол.

30

Анонимен

преди 1 година

Те отидоха да трошат и разрушават Украйна. Искат да унищожат държавата, въобще да не съществува. Това според Янев беше военна операция, и се обиди че не му вярват че е така...

29

До Боби

преди 1 година

Островът точно го направиха на сол с ракети и артилерия, затова е смешно да се говори за "добра воля". А иначе за украинските загуби си прав, но те не променят резултата, а само вметват едно "обаче". Може да тръгнем да осчетоводяваме колко кораба и техника бяха разрушени там в последните месеци, но не виждам особен смисъл. Щом напускат, очевидно са сметнали че вече не си струва да поддържат присъствие там.

28

Анонимен

преди 1 година

Боби, я кажи по телевизията с фентъзи сериалите, какво обясниха за "Василий Бех" и вишката. Доколкото имам спомен за времевата последователност, беше преди да почнат с бухането по острова. И в този смисъл безопасността им беше обезпечена.

27

..

преди 1 година

тука ако прочетеш коментарите на редовия драскач преял в обедната почивка ще си помислиш, че във военен форум с разбиращи специалисти си.. :Д много разбирате от военна стратегия и оръжия, ама крушката във входа като изгасне и няма качаване на стола за смяна, за да не паднете :д

26

Анонимен

преди 1 година

Тест за късопаметни. Миналата седмица мятаха гюбеци, пееха дитирамби за епични битки, как героично отбиват атаки на митични демони.

25

Анонимен

преди 1 година

Аха, "Жест на добра воля" точно след като ги направиха на сол миналата седмица

24

чекмеджето

преди 1 година

Копейкин плаче

23

Анонимен

преди 1 година

Някои не се притесняват как си изкарват хонорарите.

22

Анонимен

преди 1 година

"Хотели получше, получилось как всегда" стара съветска мъдрост :)

21

Анонимен

преди 1 година

Като са толкова отворени укрите, да отидат на острова де? А, не могат? А, щото нямат флот? Апропо, къде им е флота на укърите, къде им е авиацията на укърите, къде им е артилерията на укърите? Няма. За това и се закопават в градовете, зад жив щит от жени и деца. Хахаха. Слава на такива укъри, слава... славно отстъпват, славно се предават в плен, славно се крият по окопите...

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен въпреки това Вовата ще продължи да мачка фашистите ...... да, с гз си!

19

русский мир

преди 1 година

Дойдоха като аслани, а си тръгват като нacpaни!