21

Анонимен

преди 1 година

Тази зима ще е доста интересна

20

Драйфус

преди 1 година

Този като го видя и винаги ми се драйфа. Един от най-противните и продажни натегачи.

19

опала

преди 1 година

Кво ви пука , нали искахте промяна . Заслужихте си я .

18

Анонимен

преди 1 година

Нали това е целта? Да смажете средната класа. Следва CBDC

17

Анонимен

преди 1 година

изпуснал е някоя цифра отпред - 1,2,3...

16

Смешник

преди 1 година

НЯМА страшно велев според тебе тука със 700лв се живее по добре от колкото с 1500евро вГермания тъйче кво мисли такъв продажен индивид не ни интересува

15

Анонимен

преди 1 година

Един пазар се саморегулирал, саморегулирал, регулирал.... и накрая го и3дyxaли потребителите.Хич не ми харесва. Всички само отчитат инфалцията 15 -20, 30% вкарват ги цифрите даже в бюджета, и като ги напишат мислят си, че работа вече е свършена. А никой не се бори реално с инфлацията.

14

Eee

преди 1 година

Кво стана с пазарната икономика и дето пазара сам се регулирал?Излиза, че няма такова нещо.

13

Анонимен

преди 1 година

Като дойде време да се прави нов блок в АЕЦ. Бизнеса ще си дадът ли печалбата безвъзмездно на АЕЦ-а ?

12

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса си повишава заплатите, прави печалби с порите от нашите данъци с които го компенсират егати нахалните. Държавата не е длъжна да плаща за некадърното управление на определени филми. За тази 1 година какво са направили да си подобрят енергийната ефективност ?

11

Анонимен

преди 1 година

Абе, чакам да фалира някоя фирма 2 години и да я купя и няяяма. Уж, ковид, уж инфлация...всички плачат никой не продава като фалирал. Продават, ама като преуспели и се питам: Имаше ли Вуте капа или немаше?!

10

Анонимен

преди 1 година

Вчера ми носят литър айрян кана за 6 лева, а чаша айрян е продават за 2. В него каква надценка са си сложили, при положение, че кофичка кисело мляко е 1 лев и останалото е вода. Продават с по 500% надценка и само плачат. Две кюфтета с картофи 10 лева , при себестойност 2 лева, ами стига сме им плащали и тока и заплатите на алибеговци и яхтаджии. Шефа на транспортна фирма пък си купува бугатита за по 2 милиона иначе само плачат

9

Анонимен

преди 1 година

Много нагли... Досега бяха им намалили ддс-то за бирата и им плащаха 60% от заплатите, пък бирата стана за една година от 2 лева българската, на 4 лева ... Това си е 100% увеличение при положение, че държавата им плащаше и част от заплатите и част от тока и ддс на ресторантьорите

8

Анонимен

преди 1 година

Да ги закръглим на 50%.

7

Анонимен

преди 1 година

Нали сме във валутен борд докога ще се надуват цените от изкуствена инфлация, която е в пъти по висока от другите държави на ЕС и спекулация??????

6

Анонимен

преди 1 година

Абе да питам, жената дето навлезе в дестска площадка с джипа може ли да я компенсират втори път, след като общината щяла да покрие щетите и е глобена само 20 лв. и утре ще кара там където детето ми пресича за училище, та това ви е държавата.

5

Анонимен

преди 1 година

Да се вържем към рублата, да напуснем НАТО и ЕС и няма да има инфлация. САмо дето заплатите ще станат по 5 до 10 долара.

4

напротив,

преди 1 година

тази и по-голяма инфлация ни чака,ако има т.н "компенсации". Това наливане на пари за щяло и нещяло докара повече от половината инфлация, то не бе 60/40,80/20,100/0 , ковид мерки ,съживяване на икономиката, все харвардски щуротии, някога някой е компенсирал дядо му , че градушка е помляла нивата и пак е имало реколта и са се отглеждали деца. лигавщините край нямат, здрав кръст и яка работа- това трябва!

3

Анонимен

преди 1 година

Чака ни ситуацията като в Шри Ланка, следете кво се случва, все описват България, така е с всяка доларова неолибералния демонокрация

2

Анонимен

преди 1 година

Това е сигурно и сега е момента да наказваме всеки който си позволява да надува без да предлага по-високо качество или нещо друго в замяна, като се започне от оператори, банки и дребни фирмички дето си мислят, че млякото струва 3 лв., а то дори не е мляко.