38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39. Още по-трудно се хваща мисълта при положение, че рублата е обезпечена със злато, а доларът не струва и хартията, на която е отпечатан. Това действително не го разбирам.

37

555

преди 1 година

На някой прави ли му впечатление, че откакто изгониха руските "дипломати" в коментарите под статиите има по малко "копи пейст" публикации и някак си коментиращите са една идея по интелигентни. Не само под тази а под всички статии.

36

(-_-)

преди 1 година

Не знаех, че в икономиката има термин 'сила на валутата'.. Виж за стойността, това е въпрос на държавна гаранция - обещание. Иначе това са просто хартийки. Може и да сме свидетели на това, което предстои, а то е премахването на физическите пари..

35

Анонимен

преди 1 година

Тотален хаос е обзел държавата на вaтниците...

34

Анонимен

преди 1 година

Че тя каква е?

33

Анонимен

преди 1 година

До white star: Достатъчно е да погледнеш курсовете на онлайн магазините, за да видиш, че това изобщо не е така. Западните (и източните) онлайн магазини дават курсове на рублата доста близо до официалния. Съответно всеки купувач, който плаща в рубли, фактически си купува долари по този курс.

32

Анонимен

преди 1 година

Ми че те всички валути на тая планета са изкуствени и се крепят на едното обещание..>>>>силата на една валута се определя от силата на икономиката която стои зад нея. Така, че това не е вярно.

31

(-_-)

преди 1 година

А, що се отнася до богатствата на запада - те са пряк резултат от експлоатацията на безброй народи при това стотици години.. Да не говорим за робите още по-рано.. Днес историята е същата, но прикрита зад човешки права и прочие, а се обезпечава чрез икономически средства. Вижте България - всички апетитни производства са в чужди ръце, а за хората трохите от трапезата.

30

аз

преди 1 година

Росенчо ти прочете ли какво си писал?

29

(-_-)

преди 1 година

Ми че те всички валути на тая планета са изкуствени и се крепят на едното обещание..

28

Западняк

преди 1 година

До 19. Хе-хе, "прогнилия" долар викаш. Така и ще си умрете със завистта и злобата към запада деййба и смотаните ви русофили. От средата на миналия век го унищожавате тоя "гнил" запад, а той си е все така богат и проспериращ. За разлика от СССР и соц лагера - ко стана с тях?

27

Анонимен

преди 1 година

Набулина не е виновна, защото искаше да напусне РЦБ, но Путин я "вразуми" и сега пее в тон с Кремъл.

26

Анонимен

преди 1 година

Интересно, какво мислят по въпроса руските тр0лс, които постоянно се кефат на скъпата рубла :) Изкуствена валута ... хмм

25

Анонимен

преди 1 година

Тем временем в Европе уже происходит то, что власти Евросоюза и стран ЕС хотели бы меньше всего. Если спрос на газ среди рядовых европейцев поддерживают субсидиями и снижением налогов, то местная промышленность осталась один на один с рекордными котировками и снижает производство, еще с прошлого года уничтожая спрос на газ.

24

Анонимен

преди 1 година

"Рублата е пазарна и затова поскъпва както златото" по голям виц не бях чувал. Още повече, щом си открил проблема на света, що не кандидатстваш за нобелова награда?

23

Анонимен

преди 1 година

Рублата е пазарна и затова поскъпва както златото. $ и еврото не са и това изкривява пазара защото трябва да спаднат много в злато заради огромните дългове. От тук идват проблемите за света.

22

Анонимен

преди 1 година

"хаха,форумните специялисти са се активизирали,ще падна от смях" - може би ти ще ни обясниш на нас невежите, какво всъщност се случва с рублата?

21

Много лошо

преди 1 година

Брей, още една лоша новина. Недейте така, времето е топло, русофилите са на възраст и вече ще има припадъци. Имайте малко милост. Киро Брейка вече не издържа и още малко ще съди Ютюб. Тръпнем в очакване.

20

Анонимен

преди 1 година

$ и еврото са искуствени и нямат общо с пазара. Печатници са и изнасят напечатаната хартия в колониите..

19

white star

преди 1 година

Мда... И русия и китай се откачат от прогнилия долар докато търгуват в ... юани. А не в рубли. Китай изкупува руски нефт в замяна на китайски юани. Всъщност китай вече изкупува русия и изоставя африка. Русия излиза по-евтино.