13

Анонимен

преди 1 година

Синдикати: Театър за работниците, работа за бизнеса.

12

Анонимен

преди 1 година

Ваня играе актриса по защита на работниците. Работи защитник на бизнеса и социална издръжка на бизнеса, плащане на тока му, ферарито му.

11

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига с този бизнес, като не могат да издържат да се разтуря седянката и туй то.

10

Анонимен

преди 1 година

Не може постоянно помощи за бизнеса, защото нарушава ЕС правилата за пазра и да няма помощ за бизнеси. Ако ще има помощ тогава трябва да се одържави. първо.

9

Анонимен

преди 1 година

Синдикатът не беше ли структура на работниците и хората на наемния труд?! Аз не знам бизнеса да има синдикат, но май вече си е кууупил. Някак си никак не ми се връзва теорията " държавата да подрепи бизнеса". Че какъв бизнес е тогава това?! Държавен ли? А, кога синдикатът ще накара държавата да подкрепи работниците, които правят гушите на "бизнесмените"? Вас питам, госпожо синдикалист? Кога?

8

наблюдател

преди 1 година

Ванчето какво се е разпенила за бизнеса? Какво общо има тя с него? Нали синдикатите са хванали за топките държавните институции, където да членуваш е доброзорно. Не знам в частна фирма да има сидикати и подкрепа и кнсб да си пъхат човките и да зарибяват работници. Така че този напън на Ванчето е някакъв тотален нонсенс.

7

MONAD

преди 1 година

Бизнеса ако не може да си гледа бизнеса да фалира.Държавата не може да взема от народа да дава на Киро гела.

6

До Асан

преди 1 година

Тая е от Подкрепа бе, младеж.

5

Асан

преди 1 година

Майната му на КНСБ :)))

4

До Анонимен 1

преди 1 година

Защото всички във властта защитават бизнес интересите си. Ти имаш ли хотели, банки или бензиностанции, а? Нямаш. Е, за тебе и мене ли да им дреме? За тяхната далавера е целият вой.

3

пери

преди 1 година

А пък Ванчето, дето е толкоз сербез сега, а никак не беше по времето на гербавите, е препоръчително да ограничи употребата на думата "трябва" и да спре да тропа с краче. Защото синдикатите и такива като нея са толкоз излишни, че чак стават смешни с напъните си и безсмислените си публични изяви.

2

истина е

преди 1 година

В България няма бизнесмени ,а само мафиоти !!!Направиха им 10% данъка , но и него крият ,а робите им работят за колкото да не умрат от глад ! Няма повече от 10 % честни работодатели !!

1

Анонимен

преди 1 година

То бива бизнеса да работи или да фалира. Защо държавата да подкрепя частник?