9

Анонимен

преди 1 година

Президентската линия е на налагане политиките на Кремъл. Самия той е проводник на руската корупция на най-всоко ниво.

8

Цялото объркване

преди 1 година

Идва от това, че още не сме разбрали в крайна сметка каза ли Радев че Крим е руски или не каза това.

7

пепи

преди 1 година

Тази политоложка е тотална Бесепарка!!!

6

Does.bg

преди 1 година

Къде бе братчета, изчезна истинския N 3. Стига трихте коментари. Живота е многолик. Дръжте се като професионалисти.

5

А бе, N 3

преди 1 година

Що се пенявиш? Комунистите във всичките им разновидности, отдавна трябваше да са на бунището на историята. В България те още управляват, държат цялата икономика, а и акъл дават.

4

Анонимен

преди 1 година

Радев по скоро показва двулично поведение. Вчера едно говори пред НАТО друго пред Българските медии. Когато подкрепя разширяването на НАТО от към скандинавието, тогава не вкарва България във война. Когато трябва да се помогне на Украйна - тогава се вкарва България във войната. Друг случай на двуличие беше Македонския въпрос - никой не разбра какво защитава - и той какво направи за да си решим сами проблема вместо ЕС да ни го решава...от 5 години е Президент, от 5 години забатачваме проблема.

3

Идва му акъла

преди 1 година

Да заложиш на комунистически еднодневки... Не беше много държавнически. А БСП-червената червива партия на крадците на прехода окончателно се доказаха и като антибългарска проруска фашистка и терористична организация.

2

Koko

преди 1 година

Радев е като селската лека жена- всеки говори за него и го съблазнява, а той си върти зад.ка. Пристава на тоя пристава на оня. Одумва тоя, одумва оня. Всеки го ухажва, ако не му пристане му пуска злобно нещо зад гърба.

1

Анонимен

преди 1 година

Президентът ще направи ли съдебната реформа със служебното си правителство?