100

Да допълня...

преди 1 година

До брей 96 Как няма да седне но софрата , като там са безплатните кифтета и бира.

99

Пенсионер

преди 1 година

До Боб 81 Ами положението с Про 100 Киро е същото като с Путин.Който и да ги смени , падението продължава.А иначе БСП си ги знаем.Те не са от статуквото.

98

Тая мазница

преди 1 година

Първо продаде БСП, сега ще продава и България, докато има келепир.

97

Анонимен

преди 1 година

Ми вие не сте станали 75 години от МАСАТА ,бе Курнелио

96

даа

преди 1 година

На следващите избори - 3%... ще са много за това фалшименто бсп.

95

Анонимен

преди 1 година

БСП са новите Чалгари! Нинова е новият Слави! Ще срешнат народната лубов на площада. Ще разберат за тяхната позиция по въпроса.

94

брей

преди 1 година

Уж недоволна , ама пак сяда на софрата да преговаря . Алчна и лъжлива до безкрай !

93

джа

преди 1 година

Нинова и Лъжлив киро са заедно в далаверата с оръжията за Украйна , сега разиграват циркове за балъците .

92

анонимен

преди 1 година

ще седнем на ...... алчност , лакомия за власт

91

рибока

преди 1 година

Луна премиер!

90

Хитра си Корни!

преди 1 година

След като 6 месеца Просто Киро ти прави теманета и ти се връзва на акъла плашейки се от твоите червени линии сега си готова да го подмениш с някой младок още по неопитен и удобен за манипулации.Не ти пука за хората в БСП и какво мислят за изгонените 70 руски дипломати а най ти пука да продължиш да получаваш комисионните от продажби на оръжие и боеприпаси за Украйна чрез поставени от теб посредници по веригата.Просто Киро и Кокорчо ако продължават да ти се връзват на номерата ще свършат много зле

89

Анонимен

преди 1 година

"Това е една малка грешна крачка за Нинова, но голяма крачка за падането на БСП в пропастта."..................Не вярвах, че Нинова е глупава, колкото Слави Трифонов и Тошко Африкански.

88

Анонимен

преди 1 година

Петков трябва да е кандидат за премиер, а БСП и Нинова да се оправят с митингуващите пред парламента. Ще бъдат посрещнати с почести като Чалгарите, ако не подкрепят правителството, което свалиха ГЕРБ, ДПС, СЛАВИ и Възраждане. БСП и Нинова няма да може да се появи на улицата. Ще свърши народната любов и народната подкрепа. Ще бягат като гербаджиите, депесарите, чалгарите и възродените.

87

карачанаков

преди 1 година

Киро тази е по голяма лъжкиня от тебе ,не и вярвай тези ги приказва за да се подмаже на шефовете си от Расията,иначе след като е захапала кокала няма да го пусне ,само блъфира.

86

Анонимен

преди 1 година

Кои са причините за недоволството на Нинова: 1. Невръщането на хартиеното гласуване за "Хартиените хора" на "Българска социалистическа хартия". 2. Недаването на субсидии за бизнеса. 3. Изгонването на руските дипломати. Обща акция на БСП, ГЕРБ и ДПС.

85

Анонимен

преди 1 година

Общата акция на Стъки, ГЕРБ, БСП, Нинова, Доган, ДПС за връщане на хартиеното гласуване ги обедини срещу гласуващите с машини. Коалиция "Гласуващият с хартия". 350 хиляди недействителни бюлетини, 150 хиляди купени гласове - и пак сме на власт. "Дай ми хартиена бюлетина - и ще спечеля изборите" - Ахмед (Доган).

84

Анонимен

преди 1 година

.. беше ясно че коалицията им е орел, рак и щука, ама сега всичките животни се опитат да си кръцнат взаимно гръцмуля, а опозицията си седи и гледа сеира.

83

LenKa KurolaciaFova

преди 1 година

По - опасно от чистачка - шпионин и фризьорка отмъстител няма! Цял живот ме лъжат , че ще ми махнат мустака!

82

кис кис

преди 1 година

И те да седнат на преговори ,само ако на твоето място седне Крум Зарков.

81

Анонимен

преди 1 година

Тази *** ако седне на масата ще я счупи.