39

Анонимен

преди 1 година

Г-н Чуков имате малка грешка но съществена : Мерките на Русия започнаха преди изгонването на 70 крепостни мужика .

38

Анонимен

преди 1 година

Затова юристи като проф. Киров и Десислава Атанасова от ГЕРБ, намекнаха, че става дума за взимане на решение, което е абсолютно нелегитимно и противоречи на българските закони- особенно интересите на толупа от Банкя

37

обезлюдяване

преди 1 година

До ДемократАми тя, Украина си беше отдавна обезлюдена. Много украинци работеха в бившите соцдържави. Повече от милион имаше само в Чехия, отделно в Словакия, Унгария и Полша. Говорих тогава с някои и те обясняваха, че работа и пари няма в Украина и те работят в чужбина, а в тяхната държава са останали само старите хора. Пращаха на родителите си пари.

36

новите господари

преди 1 година

Кой е казал, че България е свободна държава? Сега си имате вече нови задокеански господари и един мошеник с неприкрито високомерие ви подведе ужасно. Ха, да ви е честито!

35

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен мнозинството от българските домакинства не са на газ. плачат частни дружества и мен все още ми не е ясно що държавата трябва да отговаря за бизнеси, обсебени от шумкарските правоверни. ядреното гориво или става или не става, под сурдинка се коментира че руското е "не очень", но като верни на падишаха продължаваме да купуваме. лукойл, освен че е база на "вагнер", също така и не ползва руски петрол. на тоя дето ползва, цените падат. що е скъпо питай лавров.

34

Българин

преди 1 година

Вън от България сибирски гаддове.

33

Изнервен

преди 1 година

Руските чукове да не се обаждат.

32

Ламята

преди 1 година

Аз предлагам изборите да се отменят.Премиера да се назначава направо от Козяк.Даже няма нужда да се казва премиер,може например да е заместник главен кравар(Главният кравар,е на Козяк)

31

Анонимен

преди 1 година

Сега ще освободим Украйна, а след нея - Беларус.

30

Наталия Кобилкина

преди 1 година

До За по-неразбралите: Знаеш ли какво е пирова победа? Явно не. Явно мисленето не ти е силната страна.

29

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби Първата световна война. България победи Русия и освободи Финландия, Полша, Литва, Латвия, Естония, Беларус, Украйна.

28

Анонимен

преди 1 година

Аз бих оставил всичките дипломати и да си измия ръцете, а Нинова да се обяснява защо ги оставя и пази по време на война. Да обяснява на хората от площада. Да обяснява на САЩ и Германия, да обяснява на НАТО, на Борел.

27

Гюро Андреев

преди 1 година

До Анонимен Ако питаш Киро, ще ти каже друго.

26

Наталия Кобилкина

преди 1 година

До Късата памет: Ти и за таксиджия не ставаш. Това че не си ходил на училище е лошо.

25

Наталия Кобилкина

преди 1 година

До Пп Не знаеш кои ще са губещите? Помисли малко! България е винаги на страната на губещите, виж двете световни войни. Жал ми е за НАТО и ЕС.

24

Анонимен

преди 1 година

Винаги една част на населението обича да плаши и спекулира с война т. Е военните , за да се оправдаят харчовете и паразитничеството. Еничери пазят гърба на банковата мафия, държат се все едно сме им собственост, безбожници те си мислят че ще могат вечно да въртят една и съща плоча

23

Анонимен

преди 1 година

Какъв енергиен сектор, спряха ни газа, АЕЦ ще се зарежда от Уестингхаус, след няколко години, само един петрол остана, но и с него ни цакат.

22

IQ 3.14

преди 1 година

първо проверете какво ще натоварят в самолета освен дипломати, после заплашвайте енергийния сектор. явно всичколозите са на изчерпване

21

Анонимен

преди 1 година

Готино дюси е да си гладен, и то на студено и с режим нс тока.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - Данъци и акцизи. В ЕС данъците на горивата са високи. Така е от много години. Благодарения на тези данъци сега има икономични коли с малки, но добри мотори. Сравни с двигателите в САЩ и разхода на гориво на една европейска с една американска кола/пикап.