27

555

преди 1 година

Боже събери си версиите. Нямало даказателства. Може би очаква писмени признания. Едва ли има някой който да си мисли че целия персонал на посолствата (не само руското а и други)се занимава с това което пише във Виенската конвенция. Тия 150 човека според Нинова по цял ден редят пасианси. Писна ми политиците да правят изказвания, все едно ние, които ги слушаме сме с интелигентност на амеба.

26

Анонимен

преди 1 година

Оффффффффффффффф! На тая и трябват доказателства и то убедителни! Алоооууу мръшо! Ти не си съдия или каквато и да била, не си и Министър на Външните работи. Гледай си твойта работа. Пределно ясно на ВСИЧКИ ни е, че и Руснаци и Американци и Израелци и Турци, че даже и Румънци ни подслушват и шпионират постоянно правителството от техните посолства! Както и нашите в чужбина се опитват да правят същото! Работата на нашите служби за контрашпионаж е да спрат изтичане на секретни данни! Стига вече!

25

Лаврентий Берия

преди 1 година

До баба мара - верно ли бе, тр/ол? А да създават "националистически" партии като тая на Копейкин и да разцепват общественото мнение в България? А? И това ли е "провокация" на ЦРУ? Оня от "българския" Хан Кубрат сам се хвалеше колко бил гъст с "Вълците на Путин". Тея г.дове трябваше преди години да бъдат изхвърлени. Не се прави на луд като идейната ти майчица Нинова!

24

Лаврентий Берия

преди 1 година

Нинова, не се прави на луда! Ясно е за всички, че нямат какво да шпионират тук. Трите ни танка и двата самолета карани от соло-тшаци на Льотчика, който пък е на повода на Путин - не са от особен интерес. Тези хора както много добре знаеш са създавали тук "националистически" партии като тая на Копейкин, "движения" като Хан Кубрат - соло-тшаци на Валентин Златев - и съответно на Путин, "движение" Русофили и други които да ни теглят в блатото. Резултата - българите разцепени близо 50 на 50.

23

Анонимен

преди 1 година

Много меко го дава правителството! Трябва да обявим война на Русия! Така ще спасим Украйна и света!!!

22

баба мара

преди 1 година

изобщо няма шпионаж защото няма какво да шпионират това е елементарнапровокация на цру и аморалният тип я изпълни проверка на общ настроениекакво стана с малкото самолетче ескортирано от нато до българия никои неговори на тази тема

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.13 Бъркаш, Пу Пу е проамериканска партия, проевропейски са ГЕРБ и ДПС. Боце е доста гъст с Манфред Вебер, отскоро председател на ЕНП, и няма сериозни отношения със САЩ. Не е и толкова арогантен и брутален като Просто Киро, няма и дар да лъже и сетне да топи други за всяка изречена от него лъжа. Напоследък на К.П. му се налага всекидневно да лъже и няма да спре, докато от опозиционната коалиция плюс гласовете и на ИТН и БСП не го изгонят и изпратят под конвой в Канада.

20

Анонимен

преди 1 година

Нинова не е съвсем глупава и може да разбере, че не хора на ДАНС са съобщил на премиер Просто Киро за шпионски афери на руснаци от посолството, а той им е наредил да напишат доклад с такива твърдения и те нали са отзивчиви - сигурно са написали нещо, а зам.министърката на МВнР Ирена е заместила титуляра министър на Външните работи и е отвяла плявата на 70 дипломати. Предатели в България дал Господ, за всяко нещо и за всеки случай ще се намерят.

19

Анонимен

преди 1 година

Киро няма никакви шансове за Гинес. През 80-те г. на миналия век Великобритания гони наведнъж тамън 108 руски дипломати. Руските дипломати най-обичат Лондон, Виена и Берлин. Тукашните руски дипломати са трета категория - мързеливци, некадърници и пияндурки. Но пък цели дузини от русофили-майцепродавци и руски поцелуйковци ги обслужват, даже често за без пари. Мутрафонова е от партията на Жириновски, коалиционната слугиня на Путинова партия, имитираща демокрация в Русия. нещо като БЗНС някога.

18

Анонимен

преди 1 година

Корнела нали беше следователка преди години, разбира ги тия работи с доказателствата.

17

Зозо

преди 1 година

ЧАО Корни. Повече парламент няма да видиш :)))))))))))))))))))))))))))

16

Вова Путин

преди 1 година

Скъпа ми Корнелия, моля те да се успокоиш за да не получиш нервен пристъп. Не се притеснявай за 70-те другаря - те и без това не се справяха добре. Сега важното е другарката Митрофанова да остане в Задунайская губерния за да дерзае за родину. И ти си ни нужна - в новото правителство ще разчитаме на твоето деструктивно присъствие. вярвам в теб. Дерзай! Твой Вова.

15

Щирлиц

преди 1 година

До Стига глупости. Приятелю, интересите на България от около 30 години не съвпадат с интересите на русия. Проблема за интересите на българия не е, че са изгонили 70 шпионина, а че са изгонили само 70 шпионина.

14

Анонимен

преди 1 година

Тази дори и да нагълта шнорхела на руския шпионин, пак ще каже че няма убедителни доказателства

13

Анонимен

преди 1 година

Като гледам що проруски партии има в България стигам до извода че България няма да я бъде. Оказа се че само ПП и ДБ са проевропейски.

12

Рекорд на Гинес

преди 1 година

Киро да кандидатства за рекорд на Гинес за най-много изгонени наведнъж дипломати. Рекордът си е рекорд, така на Кирил Петков ще му научат името и извън България. Това ще му остане като спомен от премиерството.

11

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО РУСИЯ ТИ Е ПО- МИЛА ОТ БЪЛГАРИЯ..

10

ХААХ

преди 1 година

А СКЪСВАНЕТО НА ОТНОШЕНИЯТА Е В УЮЪРБ НА РУСИЯ! ПРИ ТАЯ ИЗОЛАЦИЯ И ПРИ ТИЯ 200 ГОДИШНИ УСЛИЛИЯ И АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ ДА СЛОЖИШ ТОЧКА НАПРАВО СИ АБСОЛЮТЕН НЕККАДЪРНИК! ПЛЮЕШ НА УСИЛИЯТА ОТ ПЕТЪР ВЕЛИКИ НАСАМ ЗА ВЛИЯНИЕ НА БАЛКАНИТЕ!

9

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 6: Става дума за интересите на България. Разклати си малко манерката, помисли преди да пишеш. Точно ние ли трябва да правим рекорд като за Гинес с най-много изгонени дипломати? А да не говорим, дали точно сега трябваше да се прави.

8

поглед

преди 1 година

Докато се заобикалят българските закони, поставят се други лица да вършат подривна дейност, насочена в полза на други държави и против интересите на българската, манипулират, вербуват и увличат наши хора под предтекст, че са "приятели", а в същото време работят тайно зад гърба им - такива доказателства, каквито Нинова си въобразява, че някой ще и предостави - не са нужни за да бъдат изгонени едни навлеци от тук.