15

И.Б.

преди 1 година

До всички изказали се тук: В цял свят хора се завръщат в родината си на определен етап от живота си по различни причини. Съвсем нормално е. Всеки има правото да решава как да постъпи. Няма нищо лошо или подозрително в това. Приемете тези хора като сънародници, подкрепете ги поне с добри думи.

14

Digger

преди 1 година

И тоя е изплискал легена! Хората тепърва заминават, той се връщал???

13

Пепи

преди 1 година

До Анонимен И лека полека , по двама трима четирима се върнаха . Ама карай .

12

опетков

преди 1 година

Чужбината не е за всеки.

11

AAAAAAAAA

преди 1 година

Аааа решил на държавна работа в Бългтария да е човекът. Защо ли ? Защо не се пробва и тук в някоя транспортна фирма ? Цял живот удържат от мен и от всички тук които работим и реално произвеждаме за заплати за учителите, полицаите, онези търтеи депутатите, за лекари, цял живот ние внасяме ли внасяме за тези хора, а сега някой живял в чужбина НЕвнесъл и една стотинка за тях през годините, а хранил немските и испански учители, щял да дойде ние да ме плащаме

10

Пепи

преди 1 година

Испания Франция Германия - бяха добре за средната класа българин . Сега за да успееш там , трябва да станеш робот - яко работа , специализация и бачкане . Нещата се усредниха доста . Цените в Мадрид на доста неща са по скъпи отколкото в София . И говоря за покупателна способност . А не за числа .

9

Пепи

преди 1 година

Бях в Испания . По добре в България да работиш и да си живееш в дома , отколкот да плащаш наем . И хем взимах добра заплата за тамошните имигранти - над 1500 евро на месец . А тая фирма амазон си е една хамалогия за без пари . Дават ти 2200 евро на фактура в края на месеца - от тях имаш 21 процента irpf 234 евро social . Отделно баничарката е твоя - гориво амортизация и лизинг .

8

Anonimen

преди 1 година

Тоя луд ли е?

7

Константин хелпкарма

преди 1 година

Евтин алкохол.

6

Жоро

преди 1 година

До Леле каква новина!Защо винаги най големите *** смятат, че трябва да си изказват мнението ...

5

Леле каква новина!

преди 1 година

Просто един безработен си е намерил работа. Имал е и някакъв наследствен имот и не трябва да плаща наем, та за това е тук

4

Анонимен

преди 1 година

И дано е интересен на децата по друг начин, не като кОлтурният ни министър. Чудесно е, че има и такива млади хора, дано стават повече.

3

тя

преди 1 година

Харесвам такива българи без превземки ,че са били еди къде си !

2

анонимен

преди 1 година

Дано да е научил и български, не като просто Киро!

1

Анонимен

преди 1 година

Чудесно! Но дано не му се изпари скоро идеализмът.