20

Анонимен

преди 1 година

Говорит Масква....бълбук.....бълбук......все по плане....бълбук

19

Анонимен

преди 1 година

Обаче и ние , демократичният свят имаме план за Путин - военен трибунал и бесило ...

18

Факт

преди 1 година

До Curious. Казваш Мексико е раят на земята, а гадната Америка ги засипва с бедност и престъност? Почти като братска Куба - островът на свободата, ама защо ли хората бягат не на там, а от там. Куриози, какво да правиш...:-)

17

Анонимен

преди 1 година

Глyпакът разтяга локуми, защото знае, че скоро ще има обрат... "Планът" е да разрушат максимално много украински градове преди да ги подгонят към границата.

16

Анонимен

преди 1 година

БАХ тоя план. Десетки милиарди унищожена техника, десетки хиляди жертви и санкции, които ще продължат вероятно до края на света, ако зависи от лидерите ни! Ако плана е бил да се окалпази целия свят, за да си начеше крастата един диктатор дето я живее още 10г, я не понеже вече е дядо на 70, то тогава ДА върви по план. Каиш!

15

Curious

преди 1 година

В продължение на 200 години северната съседка осигурява бедност и престъпност и огражда със стена по границата. Минавах оттам. Не искам повече.

14

Факт

преди 1 година

До Curious А защо не се зачудиш "Защо Мексико не проявява никакъв интерес към руски или китайски военни бази"? Може би защото северната им съседка им предлага по-добро бъдеще, отколкото русия и/или Китай.

13

555

преди 1 година

Е па то така и аз мога. Никой не знае къв е плана и винаги се повтаря "всичко върви по план". А съдийки по първите действия на Масква, плана е бил брицкриг и бързо превзенаме на Киев. Сега трябва да кандидатстват в Гинес за най дългия и нескопосан блицкриг.

12

Curious

преди 1 година

Чудя се какво би станало с Мексико, ако позволи на Русия или Китай да поставят военни бази на нейна територия?

11

Анонимен

преди 1 година

Като гледам тоя дядка, веднага се сещам за пенсионерите пред пощата към 7-мо число на месеца. Голяма карикатура, стана за подбив на по-младите си колеги.

10

Ето го батко

преди 1 година

Номер 14 само като чу за 30 копейки веднага се обади :-). Шегувам се бе човек, днес копейки няма да има - тавариш мУтрафонова е заета да бълва змии и гущери по адрес на прогнилия запад, а следобед ще събира дареня за руZкия салдат в двора на обезлюдялото посолство. Та така де - не се хаби, днес няма да се плаща.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен14. Пиши си глушпости, пиши си. Твоите приятели вече стегнаха чемаданите и отиват към вакзала да ловят поезда за дамой, а ти си пиши глупости колкото искаш.

8

Анонимен

преди 1 година

До УжасУжас скоро това чувство ще ти е познато ,иде ужасът за всички Наглосаксонци! Слава но Путин и все така да продължава да мачка укро-фашистите

7

Ужас

преди 1 година

Само едно не мога да разбера - от къде рашкитя вадят тази демагогия в галактически мащаби. Безаналоговата им армия с безаналогови оръжия се оказаха такъв безаналогов въздух под налягане, че им се смеят даже и в Еритрея, а този нерализиран император с безкрайни комплекси говори за план и т.н. А най-смешното е, че тук все още има душички, които срещу 30 копейки са готови да защитят кремълския сатрап с гърди на амбразурата.

6

обективен реалист

преди 1 година

Русия загуби тази война.

5

Анонимен

преди 1 година

Уж мечка, ама гладна и пършива.

4

фактите

преди 1 година

Планът уж беше за 7 дни да превземат Киев, а то скоро Москва ще падне в ръцете на западните съдилища...

3

Сосидж

преди 1 година

Когато три дни са равни на три години. Каквото и да казва се изложиха доста. Тази мечка, както я наричат не успва да вземе две облати даже. Иначе приказките са огромни.

2

Анонимен

преди 1 година

Избиването на мирни жители по моловете върви по план. Той планът винаги е бил такъв - калпави ракети с точност +-5км - стреляме и каквото улучим. Само малко не са пресметнали, че за разлика от тяхната ко...ина, в другите държави животът на хората е ценен.

1

Знаещ

преди 1 година

До ВъзмутенЗащото са руски с 95% рускоговорящо население