28

Анонимен

преди 1 година

До BBB - Как ще гоним американските, те са си наши момчета, съюзници. А руските вече са ни врагове. Пък и друго си е Киро да натрие носа на Путин и Митрофанова, има да им връща човекът.

27

Анонимен

преди 1 година

Всички сте национални предатели! И Христо Иванов, същия като Кирчо и Конорчо! Съд и затвор! В най-добрия случай еднопосочен билет за Канада на всички предатели!

26

Бобев

преди 1 година

Даи и пратим на Митрофанова-Ути.....

25

Само питам

преди 1 година

Кой кацна в България с онова самолетче дето го гониха изтребители от 5 държави ?Какъв беше товарът му?Каква беше целта на полета?Никой нищо не знае....може и да знаят но не е за широката аудитория.

24

Стига бе,

преди 1 година

...че в България на всеки с глава на раменете му е ясно, че в Руското и готвачът е шпионин! Там случайни няма ! Да не се окаже, че точно готвача и нейният охранител са най-големите! На тези е им вярвам нито дума! Да не говорим, че шефа на Вагнер/их там неть/, му викат ...личният готвач на Путин !

23

Ехааааа

преди 1 година

Такова натискане на САЩ отдавна не е имало,май дори никога в Бг историята :)...пак народеца ше го гризка за жалост...тия утре нема и да ги има...

22

Ноне

преди 1 година

Ох ох аз пък виждам едни русопоколоници и национални предатели..

21

None

преди 1 година

Сега е ред на Мутрафонова ...

20

Анонимен

преди 1 година

Христю, аз пък виждам американски слугинаж...да вземем на принципа на реципрочност да изхвърлим и част от мравуняка на ул. Козяк...Нещо да кажеш по тоя въпрос?А като държите на реципрочност...американските визи, кога ще паднат по принципа на реципрочност...Питай следващия път когато отидеш там за инструктаж...

19

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

То пък щото Пуйкистан няма изобщо шпиони тук. Всяка една жамия е ухо, а тук има стотици. Ама нали те му масажират на Ристю простатата, за тях може.

18

Иля Муромец

преди 1 година

Другата седмица още 70.

17

ха ха

преди 1 година

На този само като му видиш физиономията и няма нужда да слушаш,тъпотията му е изразена на лицето.Американски *** и продажници,само не зная какво ще правят като се обърне палачинката съвсем скоро....а сетих се ,ще станат русофили

16

Анонимен

преди 1 година

Госпожо Митрофанова, Вие сте наясно, че това не е решение на бЪЛГАРИЯ, а еднолично изпълнение от слугата на САЩ. Извинете! Българският народ не желае това и това не е българска идея, нито българско изпълнение. Това са просто краварски изцепки.

15

Анонимен

преди 1 година

Ристю е дакелът на Крчо, а той - булонката на Байдън.

14

Наблюдател

преди 1 година

Кога ще има народен съд за предателите обслужващи интересите на краварите ?

13

Рекорд на Гинес

преди 1 година

Киро да кандидатства за рекорд на Гинес за най-много изгонени наведнъж дипломати. Рекордът си е рекорд, така на Кирил Петков ще му научат името и извън България. Това ще му остане като спомен от премиерството.

12

Не се прави така

преди 1 година

Данс установили? Възможно е да имат нещо за двама, трима, хайде дори десет. Но за седемдесет? Ето например директорът на руският културно-информационен център. Няма месец откак е пристигнал в България и вече да повярваме, че е разкрит шпионин. Мижи да те лажем. Ако просто са искали да им се намали бройката, можеха тихомълком да се договорят. Сега каквито и обяснения да дава , вече проблемът е създаден. Не става Киро за премиер, това е.

11

поглед

преди 1 година

Веднъж и ти да познаеш, че бялото не е черно.

10

Двуличен,

преди 1 година

подъл подлизурко! Иска му се още да ***. Независимо с кого...

9

BBB

преди 1 година

Аз за последните 10 години така и не видях Русия да е свършила нещо лошо в БГ! А ние се сукахме да гоним дипломати. Все едно американската мисия тук нямат разузнавачи....