8

йъфэ

преди 2 години

Глупости на търкалета. Просто някои фирми се чудят как да си продадат безглутеновите глупости. И лъжат на поразия.

7

Анонимен

преди 2 години

определено сфинктерите омекват

6

Анонимен

преди 2 години

Много подвеждащо заглавие на статията .Ако си нямате проблеми с глутена продължаваите да се храните правилно и здравословно.

5

леб

преди 2 години

Забравили са още една полза: помагаме на бизнеса с безглутенови храни. А това е основната полза.

4

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно вярно е! От повече от десет години го спрях заради непоносимост и за този период дори хрема не съм хващал! Да не говорим, че и външно изглеждам много по-добре! Наскоро четох, че и Джокович е на такъв режим и много точно го обяснява как като спреш този вид храна и се чувстваш много по енергичен и жизнен. Да те говорим, че глутенът е и основна причина за диабет и го наричат тихият убиец..

3

Анонимен

преди 2 години

Абе, кой ги пише тези идиотщини, само това не мога да разбера... Глутенът е естествена съставка на зърнените култури, без ориза. В продължение на над 20 хиляди години, човечеството се е изхранвало основно с житни, като преобладаващата част в Европа и Африка са били глутен съдържащи култури. И как стана така, че изведнъж се оказа вреден глутена? И кво излиза, че човечеството хилядолетия се е изхранвало с вредни неща? То бива глупости, бива, *** чак толкова вече е прекалено!

2

Анонимен

преди 2 години

Мише, имайки предвид областта на компетенциите ти, как се отразява спирането на глутена върху секса?

1

Гуруто

преди 2 години

а знаете ли колко е полезно като умре човек? Вече никога няма да се разболее, нищо няма да го боли, ще намали драстично ползването на вредни храни, като захар, шоколади, крекери, солети, генно-модифицирани продукти (знаете ли колко са вредни). Ще намали въглеродния отпечатък (е първите няколко месеца ще има малко увеличение но това е само временно). Така ще се намали глобалното затопляне.. Айде Грета Тумберг, помогни на природата. А като стана дума: къде се загуби това създание???