7

Украинка

преди 1 година

При украинци няма истина. Много лъжат.

6

Анонимен

преди 1 година

Дори и Украинците признаха вчера че ракетата е ударила склад за оръжие в съседство до молът, а той се е запалил от екплоадирала мониция.

5

Глупав Петър

преди 1 година

Как може в магазина за климатици да е имали около 100 души, като на паркинга пред мола имаше 4 коли?

4

Petrov

преди 1 година

Фейка е именно тази статия.Болни промити английски ***.Цивилни се обстрелват в Донецк,защо не пишете за това бе маймуни проамерикански.

3

Здравомислещ

преди 1 година

До Анонимен/ Сам го каза - "здравомислещ". Хайде да разширим малко темата - кой "здравомислещ" човек може да си помисли да нападне съседна суверенна държава и да вярва, че това ще му се размине, кой "здравомислещ" човек може през 5 минути да заплашва целия свят с ядрено оръжие, кой "здравомислещ" човек ще съсипе собствената си държава само и само да избие комплексите си? Та така - здравомислещ или не руснацие бомбят всичко наред. Нарича се ГЕНОЦИОД.

2

Анонимен

преди 1 година

Зобре, де, кой здравомислещ, пък бил той и най-отлявлен русофоб, сериозно вярва, че руснаците целенасочено бомбят молове, болници, училища и пр.? Защо им е? За да подпомагат пропагандата на украинците? Или защото са им малко вече заведените дела за военни престъпления? Или пък си вдигат морала на войските със снимки на избити украински жени и деца? Хайде малко по-сериозно...

1

Анонимен

преди 1 година

руснаците не удрят цивилни обекти - нямат интерес да го правят , но воените обекти са тяхна цел