45

Анонимен

преди 1 година

47 копейкин?

44

Анонимен

преди 1 година

Дмитро, който не разкрива истинското си име, е един от малкото, които имат смелостта да разговарят с медията... Дмитро даже не се знае дали знае от кой край се хваща мотиката и вероятно яде доматите с колците. Хахах. Пропаганда за наивници. То 95% от новините идващи от О!Крайна са фалшиви, така че не виждам причина да вярвам на тази.

43

Анонимен

преди 1 година

Направо ми се повръща от такива лъжи! Такава гнус към платените български медии, че наистина ви казвам - срамувам се, че съм българка, заради лъжите които се разпространяват официално! Срам нямате, явно е, но как не ви е страх малко, че ще се изправите пред Господ и ще си платите тъпкано за лъжесвидетелство! Чета свободно 3 чуждоезични медии, такива новини - НЯМА! Говорят за Русия, осъждат войната, но знаят, че, ако напишат лъжа- може да ги съдят и ще спрат да ги четат.

42

Влади-Мир

преди 1 година

Отива за кравария, така украйна си плаща доставените оръжия, не че кравария и украйна ще ги има повече;))Пс: кравария като хегемон;))

41

Късата памет

преди 1 година

1944-1946 от България са ограбени хиляди тонове суровини и продукция. Нищо ново.

40

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

За Адренохорм няма да повдигам темата,за да няма масови самоубийства.

39

Анонимен

преди 1 година

Отново се почна с пропагандата, а тъкмо беше позатихнало малко. Явно нещата за Украйна не отиват на добре

38

Червенски

преди 1 година

На укрите не им трябва вече зърно.Гладомора ще ги вразуми като през 1932г.Народа не е виновен ,виновно е проамериканското правителство до един чисти психопати.Това са хората на САЩ,избрани от САЩ на последните избори, след шоколадовия бос Порошенко.

37

Анонимен

преди 1 година

По-вероятно някои си правят далавери на фона на войната и може даже Русия да не знае.

36

Анонимен

преди 1 година

Дори да го взимат по-добре отколкото да се слапе или да го изгорят с бомби.Ако нещо закъсат с храната украинците ще пращаме всички от ЕС хуманитарни помощи.Няма да ги оставим гладни.Не сме като онези гадoве,които оставиха да измрат от глад бесарабските българи 2015-та...

35

Деменцокрация-БайДън

преди 1 година

Ще Ми се подчинявате, роби нещастни! Аз и Сорос сме велики! Вие сте жалки нещастници!

34

генерал Павел

преди 1 година

Е как къде - захранвали са досега новия руски генерал Павел, който сега ще ръководи бойните действия. Потърсете го в гугъл - Пеевски е като анорексик пред него, тоя се облича с 3 парашута едновременно.

33

БАНко

преди 1 година

ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ ОПИЩЯ СВЕТА , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗНАСЯ ,,ОТКРАДНАТОТО" ОТ РУСИЯ ЗЪРНО , ЗАЩОТО Е МИНИРАЛ ОСТАНАЛАТА НЕОСВОБОДЕНА ЧАСТ ОТ ПРЕДИШНАТА ДЪРЖАВА УКРАЙНА , СЪЗДАДЕНА ОТ .... ЛЕНИН !!!

32

Анонимен

преди 1 година

Ба си тъъъпнята. Отишли и им го откраднали. Вие нормални ли сте бе!? Знам, че краварите нищо умно не могат да измислят, но такава тъъъъпня! Щом вярвате, значи и на вас IQ-то ви е отрицателно... Жал ми е за вас. Все едно, че тук пишат неграмотни антиваксъри нещастни.

31

Км

преди 1 година

А на запад без тракери,без джипиеси,без сателитни снимки си откраднаха 400 милиарда долара руски авоари.Но демократично,не по руски.Демокрация и права,какво да се прави?

30

Анонимен

преди 1 година

Има заснети покъртителни кадри с кръв и насилия над свободни украински кокошки. И отнемане на яйца директно от мястото на сраженията вижте в Инстаграм.

29

Анонимен

преди 1 година

Русия не краде Русия си бере.

28

до 31

преди 1 година

Най-много памперс да метне

27

Анонимен

преди 1 година

Байдане мятай една бомба в масква и да приключва мача .

26

hahahahahahahahaha

преди 1 година

къде отива? рашунгерите да ядат. истинските санкции са: СПИРАНЕ на рашунгерите да патуват извън *** си! и екстрадиране в мАсквичи на всички, които могат да се есктрадират.