65

Анонимен

преди 1 година

"А някакво доказателство, че го краде или просто така си решихте?" - Вече има екип генетици към ЕС, които му правят ДНК анализ и така разбират кой го е купил.

64

Смях до 58

преди 1 година

Запада налагал санкции като забранява вноса на жито от Русия смях. Африка вече е догонорила този внос отново греда хахаха.

63

Анонимен

преди 1 година

Османлиите го купуват. Как къде отива? Само те са съгласни да купуват крадено зърно. Египет вече отказаха.

62

Боб

преди 1 година

А някакво доказателство, че го краде или просто така си решихте?

61

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС другата седмица си слагат всички соларки на покрива и спираме да купуваме газ и нефт от Русия.

60

Анонимен

преди 1 година

Западът похарчи луди пари за Украйна, стотици милиарди директно и индиректно загуби. И още продължава да харчи. Огромни разходи. А Русия няма. Русия дори е на плюс и то заради високите цени на газта и нефта причинени именно от западните санкции. ЕС се напряга и се гърчи, а в Русия дори мобилизация няма, животът си тече нормално.

59

бай Груй

преди 1 година

Пак за тях отива да ги денафицират.

58

Укра

преди 1 година

Зърно не ни трябва,искаме РАКЕТИ,не разбрахте ли.

57

Анонимен

преди 1 година

Освен зърното, Русия държи и торовете и газът с който се произвеждат торовете.

56

Анонимен

преди 1 година

Предлагам Джим Кери да отиде в Киев и да си направят фотосесия със Зеленски.

55

Анонимен

преди 1 година

отива в русия която го краде, ***

54

Анонимен

преди 1 година

Западът налага нова адска санкция - забранява се вноса на пшеница от Русия. "Тези мерки ще засегнат директно руските олигарси и ще поразят сърцето на военната машина на Путин", заяви британският премиер Борис Джонсън, който участва в срещата на върха на Г-7 в комплекса Елмау в Бавария. Ембаргото върху износа на руско злато ще лиши нацисткия режим на Путин от $19 млрд. годишно.

53

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Я пишете нещо за Адренохрома?

52

Влади-Мир

преди 1 година

На война, като на война)).. Само не разбраха, че Русия е готова за Голямата война!!! А медийната... всеки може да я печели))

51

6587945876

преди 1 година

Леко го третирайте с ДДТ да не се развали бе балъци.

50

Анонимен

преди 1 година

Спрете да пишене глупости заради васалната ви журналистика към сащ ще страда цяла България. Тази зима може би ще бъде най тежка от последните 33 години. Студ, глад, инфлация ще са част от ежедневието на много Българи.

49

анализатор

преди 1 година

Дрън-дрън-дрън... Скука! Богатите държави са богати не заради прословутите си природни залежи.Богатите държави са богати заради човешкия си потенциал! Заради високо технологичната си индустрия! Заради човешкия интелект - човешкия мозък! Докато от Русия изтичат мозъци, тя ще бъде суровинен придатък на цивилизования свяр, на Западна Европа, САЩ, Канада, Англия, Австралия, Нова Зеландия, Южна Корея и Япония! И може би Китай!

48

Предложение

преди 1 година

Предлгам некой от лидерите да отиде в Киев да се попрегръща със Зеленски да направят фотосесия и видео да пуснат как се прегръщат.

47

Анонимен

преди 1 година

Там, където отива целият световен ресурс, откраднат от САЩ - в джобовете на мафийотите.

46

Анонимен

преди 1 година

Само като прочета заглавието и мога да сложа 1000 лева чие име е отдолу. *** Хр. и този път не ме разочарова. Справя се чудесно лелката - с такива дебило-нагли заглавия постига това, че човек изобщо спира да чете текста надолу. Пропагандата и все с обратен ефект се получава. Ама де тоя акъл да се усети.