7

ГОЧО

преди 1 година

Иде зима а ШВАБИТЕнямат газ, пшеница, дърва и други руски ресурси! Скоро и те ще почнат да просят нагоре надолу и да гледат жално към Русия! Ама каквото човек сам си направи, цяло село не може!

6

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия фалшиви новини за укрофсшистите не. Какъв износител са били с тези над 5% в световен мащаб? Русия изниса над 30% и нищо не се пише за това.

5

Анонимен

преди 1 година

Тъмън да си го изядат на зима, няма нужда да го изнасят и без това не са кой знай какъв производител на жито, еднам са седми в класацията, ама по вестниците ги пишат първи писти

4

Анонимен

преди 1 година

А пък аз миналата година за 100 лв зареждах 100 октанов бензин до горе, сега за 160 лв зареждам 95 до горе. А олиото от 2.50 стана 6.00 лв.

3

Нека изнасят

преди 1 година

800 милиона тона пшеница се произвеждат годишно в света, а Украйна произвежда 20 милиона тона, от които може да изнесе около 5 или 6 милиона т.е. около 2% от общото световно производства. Да се разправя, че от Украйна зависи изхранването на света е съвсем несериозно. ....................................................................................... Нека изнесат. Русия и Турция им гарантират коридор за корабите. Какво им трябва още? Русофобската пропаганда да продължава - това им трябва.

2

Спираме

преди 1 година

Износа на украинс

1

Анонимен

преди 1 година

Ми те руснаците им го изнесоха!!!