60

В основата...

преди 1 година

Радев.......Най -неспособният президент на България от 1990г.

59

Анонимен

преди 1 година

С МАШИНИТЕ НА МАДУРО и парите на мафията РАДЕВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ!

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 Да, а с машинките ни избраха "много грамотни" мафиоти! Борят корупцията,а цялата рода в министерствата на сладки,добре платени длъжности!

57

Анонимен

преди 1 година

До върнат ли сеДа и пак ще ни управляват неграмотни мафиоти.

56

върнат ли се

преди 1 година

хартиените бюлетини - ПП падат под 4% и повече никой няма да чуе за тях!

55

ами

преди 1 година

Радев нищо добро не донесе на България Но Чалга народа си избира все такива за съжаление

54

Читак

преди 1 година

Българите са били най зле когато са ги управлявали Българи.

53

тръмп

преди 1 година

Очакватме избори с победа на Възраждане.

52

Анонимен

преди 1 година

Да идват нови месии, назначени от Козяк. Няма отърване, помнете ми думата. Сега с нов посланик идат нови.

51

Анонимен

преди 1 година

Вие не разбрахте ли, че със 100 партии не става. 33г гледаме този цирк, прескачат от една партия в друга, все ни е в дирницитте. Крадец, до крадец и нищо. Унищожиха България, като държава. Трябва наистина, да дойдат млади хора, без зависимости от САЩ и Русия, за да дръпнем.

50

Анонимен

преди 1 година

Изведнъж партията на Бокаса стана напълно приемлив партньор за дискусии на съветите при Фатмо, а спомняте ли си какви думи си размениха Радев и ГЕРБ когато им даде и му върнаха мандата предния път? Мдаааа, руско-турската мафия на Радев, Доган, Пеевски, Славчо, Нинова, Копейкин се гушна с гербавата мутромафия на Боцко, за да премахнат горките ПП, които не знаеха с какво се захващат, когато пРецедента ги доведе, за да му свършат едни поръчки.

49

Анонимен

преди 1 година

Има ли такава военна диктатура някъде другаде в Европа? Я махайте всичките тези генерали, фелдмаршали и харвардскиМангали! Вие на какви се правите на Прусаци ли? *** ли ви е вашият крал Фредерикус рекс? Минал е покрай Фредерикус. Ще ви дадем на вас една Прусия.

48

до 44

преди 1 година

ЗНАЧИ ДА СЛУШКАМЕ ДИКТАТОРА ПУТИН, А/ ДА НИ ИЗНУДВА И ДА НИ СПИРА ГАЗА КАКТО СИ ИСКА ,А? 2 ЛВ... АМА ТИ ИЗЛИЗА ПРЕЗ НОСА - ПРИПОМНЯМ, ЧЕ ПРИ БРЕЖНЕВ БЕШЕ 90 СТ, АМА ИМАХМЕ РЕЖИМ НА ТООКА...

47

15 години

преди 1 година

15 години ГЕРБ управляваха сами и в такива кризи не е била държавата, в каквото вие я вкарахте за две години! Да живее Комунизма. Днес някакъв по ТВ се хвали, че БСП била последната кумунистическа партия в Европа. Ами да ви ее.. Мамата, това говори колко сме тъ.. В България. Няма да се оправим докато не ви рязкараме. Вие место да се гордеете, направо се закривайте, жалки и неуспешни комунисти! Тая дума е обидна в днешно врвне, те моля ти се гордеят.

46

Анонимен

преди 1 година

никой не може да оправи кашата, която забърка!

45

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ, САМ СИ ИЗБРОИЛ КОЛКО КРИЗИ ПРЕДИЗВИКА!

44

българин

преди 1 година

Мънкате като ролуидиоти,защото ви е страх да кажете,че неистово искате да се върнете на власт,за да крадете и грабите отново,и да ни разследват за минали престъпления.Няма да стане вашата,герберастки отпадъци.Само затвора е вашето бъдеще.Но съжалявам онези обикновени българи,дето като зомбирани итиват и гласуват за откровени престъпници.Тях съжалявам.Кратуната смело напред към затвора.

43

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ как така са намерили достатъчно хора да участват и при президента и в дискусиите за бюджета , на ПП им беше непосилно

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 "Доскоро разправяхте как и ГЕРБ били русофили и под ръководството на Митрафонова" Мне. НИКОГА не сме "разправяли" такова нещо. Това го разправяха точно работниците на Митрофанова, за да свалят ГЕРБ. Спомняш ли си приказките за Балкански поток и 3те "подарени" милиарда. ОТ ВАС идваха.

41

Анонимен

преди 1 година

До 36: каква е тази "народна демокрация" преди 1989-а? От Марс ли падаш?