57

Зоро

преди 1 година

Абе рус окупант и България ли влиза в ваште територии.? Питам и не искам отговор щото е ясно.

56

майна

преди 1 година

До До49------за жалост нас ни нямаше в Европа

55

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на тези мунчовци, колко военни действия имаше в Европа след 1989г. Югославия, Грузия, Чечения, сега Украйна.

54

Зоро

преди 1 година

Дават им 100 ракети до 100 км и започват да унищожават техни градове. Риснаците ще заквичат на умряло.

53

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Войната неможе да свърши по простата причина, че не езапочвала. Но специалната операция ще свърши тогава, когато Русия си върне всички територии!

52

До49

преди 1 година

Абсолютно си прав. По време на студената война, Европа беше в апогея си. Култура, изкуство, наука всичко се развиваше бясно.

51

юбералес

преди 1 година

Европа и Украйна трябва да направят Евроармия, подобно на Waffen SS.

50

До предния

преди 1 година

На запад растяха до 3000 $ a тук намаляваха до 3доларa на мевец

49

Анонимен

преди 1 година

Ние, като едни нормални люде, искаме мир. Да сядат, на масата за преговори, стига смърт. Никой няма да върне, загубените човешки животи. А те искат това да продължи. Кажете ми хора ли са това?

48

Зеленото

преди 1 година

Е кукла на конци. Прокси дупедавец. Каквото и да предприеме Русия, това ще си пеят, отдавна е било замислено. Айде цялата Крайна да я няма и да се миряса.

47

Анонимен

преди 1 година

Когато комунизмът цъфтеше, война в Европа нямаше. 45 години народите живяха спокойно, в мир, а правителствата се съревноваваха да подобряват жизненото равнище на хората, а не в прецакването и в ограбването им, каквото наблюдаваме днес. Днес голяма част от европейците признават, че живея доста по-зле от преди и изпитват носталгия по отминалите дни. И се обръщат към провереното - протести и стачки в солидарност. Това че протестите им не са отразени в нашата преса, не означава, че не са факт!

46

Цезар

преди 1 година

До анонимен, много ти е голяма петолъчката на челото, а залпа на Аврора яко се е загнездил в главата ти. Относно невежеството и неграмотността си личат от всяка написана дума. Жалко в европейска България все още има чебурашки, лакейте на Русия.

45

Анонимен

преди 1 година

На запада му трябва враг иначе не може да съществува ... Ся нали реабилитираха лекарите и инженерите от изтока, та големия враг пак са руснаците!

44

Анонимен

преди 1 година

Сатанистите се събраха. Вместо да лобира за мир, те я финансират. За тях човешкия живот е без значение. Лицемери долнни.

43

До еверогееца

преди 1 година

Че ние подкрепяме Украйна и не искаме да се избиват ве!Ето аз в знак на подкрепа сега вдигам два пръста,виждаш ли?Ти как искаш да я подкрепям,да ходя на фронта ли?Върви ти,,жендърнежен!Що не отиваш?Пащарнак?

42

Анонимен

преди 1 година

Без русия Европа ще е едно много добро и мирно място. Ама рашистите това не могат да го преглътнат: че са уж магучи и трябва другите европейски народи да им се подчиняват , а те -европейските народи - си свиркат и живеят мнго по-добре от зацапания с бояришник и светотатство руски мир.

41

Анонимен

преди 1 година

Тия на снимката са чисто зло, само власт и пари са им в главата, за да ги задържат са готови да подпалват войни и пандемия във всички части на света?

40

София

преди 1 година

Що, бе, Зелка? Нали громяхте руснаците на всички фронтове? Уж нови оръжия, уж постоянно милиони, милиарди помощи? Накрая пак като подплашено пале търчиш да искаш помощ за това и онова.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Какво да му мислим.Какво потребяват нещастните 5 милиона българи.Газ ли що ли? Масата са на дърва.В малките градове на собствени въглища.Да му мислят умните и карсивите от София, Варна и Пловдив, щото като им умре далаваерата с Киро Простото и Кокорчо ше квичкат че им е скъп Гъзът.

38

Анонимен

преди 1 година

Най - гнилите държанки на Родшилдови, са се събрали на спявка. Има еди сайт, Само истината може да ни направи свободни, всичките ги има снимани с шефовете.