96

Опала

преди 1 година

Компенсацията те чака на адрес: Любянка 2, Москва. Всичко ще ти платят там по заслуги. Няма какво да търсиш в Страсбург. Ако вземеш от крадените пари и с чай ще те почерпят. Питай Литвиненко.

95

По същество

преди 1 година

Хааааааааааааааахахахахахахахаха!!! Хаааааааахахаха... Господи, със сълзи се смея... Чий завод е бил преустроен в бункер през последните години, Ринатчо? Не търси обезщетение, изчакай малко и скоро ти ще бъдеш съден за съдействие с нацисти и фашисти, които се укриваха и държаха цивилни като пленнци в твоя подготвен за това завод.

94

Джипко Бибитков

преди 1 година

Може да си иска парите и от Зеленски. Ако украинците не бяха се крили в завода, никой нямаше и да го бомбардира. За какво им е да си го разрушават без нищо?

93

Истинският

преди 1 година

Ами *** и лично на Путин в очите му го кажи,може и да те съжали,може и нов завод да ти построи.Ха,ха,ха

92

ГОЧО

преди 1 година

Да пише доАРМЕНСКИЯТпоп той ще му реши проблема!

91

Брат Вурст

преди 1 година

Русия напусна (а и беше изключена) от Европейския съд по правата на човека през март. Така че жалбата няма смисъл.

90

няма отърване

преди 1 година

Ще плащат, ще плащат .

89

Анонимен

преди 1 година

Еврогейскоте съдилища не важат за Путин ,майката майката фашиска

88

Степа Бандеровски

преди 1 година

Азов Стал е в Русия. Ще получи дедо.ия четвъртит 😀

87

Анонимен

преди 1 година

Ха поредната идиотщина. И кво ще му върнат завода който той открадна от окрайна?

86

Ха ха

преди 1 година

Когато краварите платят на Ирак, Либия, Сирия за съсипаните държави, тогава и на тоз.

85

Анонимен

преди 1 година

92 Краварите са прости и нагли .Пет войни за последните 20 години . Авганистан ,Ирак 1 Ирак 2 ,Сирия ,Сърбия . И автомобила са го изобретили германците .

84

Има такава професия.

преди 1 година

..да разговаряш с ***

83

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 73 " Простите кравари " откриха и ни дадоха всичко което ползваме в ежедневния си бит. От автомобила , да компютъра и умните видео телефони.От Русия оръжия , войни , паради и лозунги. Освем Менделеевата таблица , нищо друго.

82

Анонимен

преди 1 година

Адвокат срещу автомат, кой ще спечели?

81

Анонимен

преди 1 година

Тоя изпечен престъпник как точно в придобил завода, че не се сещам.???? Да не го е строил с дедо си и братчедите на доброволни начала???? Собственик ама друг път!

80

паралелепипед

преди 1 година

До Анонимен 77 - Какво Отворено общество те е подгонило. Европейският съд за правата на човека е ЕВРОПЕЙСКА институция, в която Русия участва на паритетни ЕВРОПЕЙСКИ начала, подписала е почти всички договори и ги изпълнява.

79

Така е ..

преди 1 година

Ще спечели делото , но пари няма да види.Специална военна операция да унищожи огромен металургичен завод.Путин не дава , а взема.

78

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама тоа хитрец не може да осъди РФ, но него могат много ефективвно да го осъдят като бивш собственик на завода защо не е взел мерки да не се навират там ултра-нацистки престъпни елементи и чуждестранни наемници с тежки оръжия...Защо не ги е контролирал? (ами, ако ги е контролирал - как го е правил, и т.н.)... И ако много се прави на тарикат, ще падне и в капана - ще го изкарат и него укро-нацист...:) - Е, тогава напълно ще се o.c.e.p..e, и нема да може да си намери място никъде по света

77

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 78 --- Сопри се тъдява. Още не е улязнала ф историята. Ти гледай с Русия да не стане като със СеСеСеРетата, че тогава ще се охедрим яко.