16

Анонимен

преди 1 година

В моя град от 2018г. има билет за време. Вярно транспорта е редовен и разстоянията не са огромни като софийските. Времето на билета е за 90 мин. и така спокойно може да отидеш от единия край на града до другия, да свършиш някаква малка работа примерно и да се прибереш. Може да смениш колкото си искаш автобуса. За малки и средно големи градове тази система е идеална.

15

От народа

преди 1 година

Тази схема на транспорта, не може в никакъв случай да важи за София. Мисля, че трябва да се засрамите. Копирате всичко от западнитебщ държави, без да се замисляте, дали това би вървяло в България.., замислете се защо не модщже това да върви в София. Хората, не си плащат данъците, за да ни управляват неграмотни , copy-past хора. Всички до един от управляващите до тук, не заслужава и да бъде във властта.

14

смях

преди 1 година

Как ще пътуваш с две превозни средства за 30 минути, като интервалът им на минаване е повече от 30 минути. Пак не го измислиха както трябва, ама пък за лакоми за пари.

13

Анонимен

преди 1 година

Ползвам градски транспорт веднъж в седмцата, ако времето е хубаво, пеша, ако не е , точно 2 спирки ми е. Съжалявам, ако ме хване контрола, слизам. За 2 спирки 1.60 не давам ! Ако се заяде с мене, и почне да ме дърпа и да ми се прави на отворен, ще го разфасовам от бой, вярвайте ми.

12

.

преди 1 година

А ако няма електрони как ще се закупуват електронни билети???

11

Пример

преди 1 година

Автобусна линия 70 от село Плана до бул. Г.М. Димитров. Цялото трасе е час и половина. Бабата от село Плана ще трябва да си даде парите за хляба за единия билет до София. Правете си изводите.

10

Хора

преди 1 година

В началото на годината съда обяви билета от 1.60 за незаконен от СО се правят на лу.ди и продължават с престъплението си!

9

Анонимен

преди 1 година

Има ли още луди които купуват билет от 1,60 лв. който е незаконен и затова го преименуваха на карта. Билетът не трябва да е повече от 1.00 лв

8

Анонимен

преди 1 година

Колко ще е тарифата отСвобода до Хаджи Димитър? И от Красна поляна до ЦУМ?

7

Анонимен

преди 1 година

Целогодишната микарта ще може да я ползва друг, ако аз отсъствам от града. Нека карртата да важи за из други градове в страната.

6

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо не можаха да разберат, че като държат транспорта скъп дали с бензина дали с билетчето само губят защото хората пътуват по-малко и съответно в държавата взлизат по-малко пари понеже харчат по-малко, ама то на мъжки секретарки с купени дипломи от Харвард какво да обясняваш.

5

автобус 111

преди 1 година

Това ще стигне ли до знанието на вечно интегриращите се?!

4

Мечтайте си....

преди 1 година

Нито 1.60 лв. ще видите, нито 2.20 лв. от мен.

3

Анонимен

преди 1 година

Какви билети бе, аз от 5 год. билет не съм купувал.

2

Анонимен

преди 1 година

Как ли пък не, за 3 спирки да платя 1,60 лв. а в Германия плащам 9 евро на месец за целият обществен транспорт не само за градският.

1

Анонимен

преди 1 година

Не купувайте билети, возете се гратис като мен