11

До 8

преди 1 година

И кой е на власт сега? Вчера падна. Днес не се яви при Президента. Тупка топката. КОРУПЦИЯТА МИ Е ПО- ДОБРА ОТ КОРУПЦИЯТА ТИ!!!

10

Цъ

преди 1 година

Аз прочетох " 200% скок на междуградските превози"!.... ? Хммм.

9

.

преди 1 година

Аз пък ще си пътувам с влакчето до морето! Не за друго а защото там където отивам има зона за паркиране.

8

Анонимен

преди 1 година

До Спокое как бе, нали уж като падна правителството цените щяха да паднат? Нали и ББ обеща да намали инфлацията, не само при нас, ами и в целия свят!

7

Споко

преди 1 година

ЩЕ ИМА ОЩЕ. БЕНЗИНЪТ ЩЕ ГОНИ 6 ЛВ.

6

Умберто Жеко

преди 1 година

Нормалните хора ползват спиделено пътуване. Кой нормален ходи с рейс???

5

xexe

преди 1 година

това поскъпване да не го изчислиха на 50 местен автобус пътуващ с 10 човека? Тол таксите са не повече от 50 стотинки на пътник.

4

Анонимен

преди 1 година

Само в България се надува инфлацията до невиждани размери. Спрете се. В другите държави инфлацията я ограничиха между 5-8%, а в България е над 40%. Винаги когато БКП/БСП са в управлението и най вече другарят Гечев има кризи, висока инфлация, хиперинфлация, спекулация и изкуствено надуване на цените за да могат да крадат.

3

Снощи

преди 1 година

Дадох път на автобус на Юнион Ивкони за Дупница,при излизането му от автогара "Овча купел".Имаше не повече от 5-6 пътника.С повишение на цените на билетите няма да стане.

2

Малко са..

преди 1 година

...20%. Искам да се вдигнат поне 100 пъти. Тоест ако сета билета София - Бургас с автобус е 25 лева, искам да стане поне 250 лева посоката, с намалението. Тогава вече си отглеждат един кадър, взимам му един бидон вода и си пътувам с него две седмици София - Бургас. В Бургас го пускам на поляната да пасе и го къпя в морето, вода ще търсъ от морската градина някъде безплатно с 500 мл. шишенце баси.

1

истина е

преди 1 година

Не оправят ЖП. транспорта защото 80% от автобусните фирми са на дпс , и съответно ще фалират . На запад почти няма автобуси за междуградски транспорт !