112

просто човек

преди 1 година

Киро никакъв *** не става от теб,схемите който си научил при евреите невървят тук....прибирай онзи хамстер в гей дружинката си и хващай пътя.Срам ме е от подобни продажни същества.След време когато пак покажеш мазната си муцуна,сети се че с Асенчо сте НАЦИОНАЛЕН ПОЗОР.

111

Сатир

преди 1 година

Мутри вън!!!!! Кои са мутрите??????

110

Гражданин

преди 1 година

И тая половин година му е много !Хич да не си "точат зъбите" за още "гювеч",ами да се измитат от НС - няма област от народното стопанство в която да не показаха своята не кадърност!

109

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов е най-добрия премиер, дано по-бързо дойде за да оправи целия хаос в държавата. При него цените бяха нормални и живота също беше много спокоен. Надеждата е в него

108

Анонимен

преди 1 година

Превнелиев, който е оръдие на Прокопиев пусна провокация за Борисов днес, както изглежда текат извънредни случки? Пълзяща американска окупация на страната? Отстраняват се по гестаповски политически неудобни лидери и партии, тъй като с избори, медийни фейкове, пропагандни технологии не им се получава...

107

Анонимен

преди 1 година

щом не може или не иска - няма значение -да се справи с спекулата да се маха, слънчоглед и олио произведени в България на 3 пъти по висока цена?,прекупен газ на незнайна цена, втечнен газ от другия край на планетата на незнайна цена? пелети за зимата - 4 тона по 800лв = 3200 -засега?

106

3737

преди 1 година

След нот на недоверие оставката не се гласува. Киро пак наруши конституцията като не подаде оставка незабавно. Бил в чужбина. Но пък днес я подаде не лично а чрез куриер. Не камо е инфантилен но се държи и като кифла. Жалка история.

105

Анонимен

преди 1 година

До някой вярва ли..ВЯРВАМ,И СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ ББ ЩЕ СЕ СПРАВИ !!! ПРЕМИЕРСТВАНЕТО ТОЙ ГО МОЖЕ НАЙ-ДОБРЕ !!!

104

Българин

преди 1 година

Да му мислят депутатите, които ще я гласуват. Те не могат да си суберат кворумите, но започнали да гласуват закони. Честито да е на Новото и според мен 100-тно правителство на България. Ще го заболят главата и ръцете на Румен Радев да връчва и получава отказани мандати.

103

Анонимен

преди 1 година

До въпреки-УСПЯ ДА НИ СПРЕ ГАЗА ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА И ЗАПОЧНА ДА КУПУВА ПАК СЪЩИЯ РУСКИ,НО НА МНОГО ПО-ВИСОКА ЦЕНА!!! Е,МАЛКО ЛИ Е!??? МАЛКО ЛИ Е ДА ДОКАРАШ ТЕЗИ,КОИТО СА ТЕ ИЗБРАЛИ ДО БЕДНОСТ , СТУД , ГЛАД , МИЗЕРИЯ !???? ПО-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ !!!

102

дo 92

преди 1 година

Преди 20 години и аз си продадох старата лада за 300 лева, макар че струваше 10 000 лева преди. И си платих с това тока, защото щяха да го отрежат. Ама вие това кютюците не го разбирате, че всяко нещо струва, колкото някой плати за него в момента. Особено, когато нямаш време да чакаш.

101

Анонимен

преди 1 година

Не бързайте да ги изпращате. Трябва да останат тук и да бъдат съдени. За престъпление срещу Отечеството.

100

Анонимен

преди 1 година

Като каза Костов ами той Кокорчо си е негов последовател, ей го де на ти шокова инфлация ала Костов, обаче има една съществена разлика - пропуснато е шоковото вдигане на заплатите.

99

КИРЕТА ЩЕ ЧАГЪРТАМЕ

преди 1 година

ЗА 40% ПО СКЪПИ ХРАНИ, 40% ПО СКЪП ТОК НА РЕГУЛИРАНИЯ ПАЗАР НА ЕНЕРГО ПРО, ОТ 1 ЮЛИ, ЗА 30% по скъпа вода, ЗА СКЪПИЯ БЕНЗИН- НЯМА ВТОРИ БОРЦИ С КОРУПЦИЯТА КАТО ВАС. И КАКВО КАЗА КОКОР- ГЕРБ ВИЕ КАЗВАТЕ НА БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХАТ- ДА ДЕ- АМА АПРИЛ 2021Г ИНФЛАЦИЯ 0.6%, А СЕГА 15.6%- ДА СИ ТРЪГВАТЕ БЪРЗО ЧЕ ЩЕ ВИ ЧАГЪРТАМЕ

98

Анонимен

преди 1 година

еднопосочен билет и чао аморе

97

Анонимен

преди 1 година

Некадърен си-това е. Не може все друг да тие виновен и да лъжеш за какво ли не - от гражданството до инфлацията и газа.Не може да наричаш една от трите велики сили и наш брат по етно и историко-културни причини - бензиностанция с ракети.Еми жалък си. Още 100 пъти повтори Митрофанова и ще загубиш още сто хиляди електорат.

96

Анонимен

преди 1 година

Бивш Премиер, между другото да симпатизираш на който и да било политик си е диагноза и неминуемо води до смесица между гняв, недоволство и безсилие след много кратко време защото не можеш да си оттеглиш пуснатия глас.

95

МУТРИ ВЪН

преди 1 година

МУТРИ ВЪН

94

Анонимен

преди 1 година

единствената българска партия е Възраждане ,всички останали се отчитат в чужди посолства

93

А КАКВО ОБЕЩАВАХА

преди 1 година

МУТРИ ВЪН- ВЗЕМАЙТЕ СИ И ЮМРУК РАДЕВ