43

Aaмет

преди 1 година

Достойно е да кажеш истината, но нашето общество предпочита Демокрацияата и да обикаля с мазни дънки и банан в задният джоб.

42

Анонимен

преди 1 година

За да бъде честен двубоят, трябва да подкрепяме и двете страни. Русофилите сега пращат българско оръжие на Путин, русофобите сега пращат оръжие на Зеленски.

41

Анонимен

преди 1 година

Светът е голям и прадатели дебнат отвсякъде. Като Предателя с главно "П" Калфиян. "Поп Крюстюто на 21 век", както го нарича народът с главно "Н".

40

един от Дунарит

преди 1 година

Истината е, че всъщност продаваме и на руснаците, и на Урките.

39

Анонимен

преди 1 година

До ами, нито Украйна нито България не са свободни и независими държави. Дори едно вето в ЕС не може да направим като хората, а укрите дори допуснаха да са нападнати. Но то и ние натам вървим щом продължаваме с оръжията и лъжите и витрините.

38

Анонимен

преди 1 година

Не му е работа да коментитира такива думи трябва да се наказват най строго

37

Анонимен

преди 1 година

Кога ще има осъден министър за неспазване на конституцията, в която се е заклел? Най- вероятно НИКОГА.

36

никой

преди 1 година

дрънкай още по темата, да ти стрелнат *** руснаците

35

Ами

преди 1 година

Това изобщо не трябва да го крием, България и Украйна са свободни и независими страни, а в случай на агресия като тая в момента, дори е достойно и похвално да се помага на нападнатите !

34

До 35

преди 1 година

Няма как Българин да е предател като действа срещу Русия. Нашата държава е България. Твоята явно е Русия !

33

хахаха

преди 1 година

само корниту не знае :)

32

Anatoli

преди 1 година

Много ясно че изнасяне! И така трябва да бъде! По добре да изнасяме и украйна да мачка Русия там отколкото да чакаме да дойде нашия ред когато Руснаците решат. Ако някой си мисли че не сме в дългосрочния план на Путин е дълбоко заблуден .

31

Анонимен

преди 1 година

Това си е вид реклама.

30

Анонимен

преди 1 година

Дължим ли обяснение на някого какво и за кого изнасяме?

29

Анонимен

преди 1 година

Ми ПП подаряват оръжия на фашисти ,явно и те са такива ,долу предателите

28

ПорЦелан

преди 1 година

До "чичко милиционер". Това наистина е така, авиацията беше занулена. Войната е между НАТО и Русия и се събира стара съветска техника от където може, включително три СУ-25 от България, преди това ремонтирани в Беларус. Също хеликоптери предназначени за Афганистан преди това, Чехия, Полша, Словакия, Румъния ... Преди пет дена близо до Донбас беше свален СУ-25 с наемник, но не казаха от каква националност, а и той не можеше да каже вече, защото беше в пълна негодност.

27

Анонимен

преди 1 година

Моля ви се, г-н Калфин, Нинова от Крушовица (РъБъ) не знае, че БГ изнася оръжие. Очевидно България не е в Европа и света. В ЕС е.

26

Анонимен

преди 1 година

Света знае, само ние българите от Булг аристан не знаем и продължават да ни лъжат че не изнасяме. Който имаше 2 гънки го е разбрал това много отдавна. Да не мислите че разни западни управници идват току така тук - нееееее, те идват и казват какво и как да се случи. Роба изпълнява и после лъже народа си. Това е, просто и лесно.

25

чичко милиционер

преди 1 година

До ПорЦелантва същоте западни игзперди ли са дето твърдяха, че авиацията на всу е занулена, и че крилатите "високоточни" ракети атакуват "военни цели"

24

Анонимен

преди 1 година

И този лъжец се изходи, напомняйки за гнусното си съществуване. Продажен ***! България изнася оръжие и за Йемен, и за СА, и за Израел, и за Сирия, и за всеки конфликт, в който се избиват и невинни хора. И винаги е било така, с производството на оръжия е така.Парите са на първо място, а човешкият живот, каквото и да ви казват днешните катили, няма значение за безсмъртните владетели.