95

Анонимен

преди 1 година

Зеленясъл и мухлясъл вземи и се зорови на три метра под земята незнаеш още какво те очаква

94

Войникът без армия

преди 1 година

Яааа , ПАЛЯЧОТО на САЩ 👎👎👎

93

Анонимен

преди 1 година

Май наистина Лукашенко ще свърши работата,за която на Путин не му стиска

92

122

преди 1 година

Сепаратистите са казали, ние искаме Украйна да стане Русия, защото ни забраняват да говорим на руски и ще направим това възможно, Украинците започват обстрел защото друг избор нямат, Корупцията в Украйна е на второ място в света, това е по големия проблем ми каза човека. Има много продажни политици и фирми които правят милиарди с руснаците, бандитска държава е от всякъде, само с война може да се регулира това объркано място на света. Сега го разбирам на 100% беше умен човек не знам къде е сега.

91

bolen zdrav nosi

преди 1 година

През 2019г се запознах с един украински генерал в Полша, зададох му въпроса:Защо просто Донбас не се "подари" на Русия, за да се спрат кръвопролитията, той ми отговори, че това много пъти е обсъждано, но много руснаци живеят и в други големи градове като Харков и т.н. тези също могат да имат същото желание, Войната е неизбежна и брат-брат ще убива. Беше запознат с БГ, и ми зададе въпрос защо не подарихте 84г Кърджали на Турция? Както Бг турците отидоха в Турция, така руснаците можеха в Русия!

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 120 "Демек заплашва ги зелко." Не ги заплашва, а ги предупреждава. Щеше да ги заплашва, ако Украйна мислеше да ги превръща в роби. Той ги предупреждава какво ги чака под руския ботуш.

89

Анонимен

преди 1 година

До сата ната. Той не призовава Беларус да стоят на страна. Той ги заплашва че ще станат роби и пушечно месо но един вид на Украйна. Демек заплашва ги зелко.

88

Анонимен

преди 1 година

"Не се оставяйте да бъдете роби и пушечно месо...." цитирам по памет, но този призив е за украинците. Никой не нападал Беларус и никой няма такова намерение. Защо и на кого Беларус да става мишена освен на самата Украйна. Аз по голям агресор не виждам. Получили толкова много от СССР но неблаго дарниците тръгнали да се предават на американците

87

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - Колкото и да се ПЕНИШ - Тя е ЯСНА накъде отива работата с Украина ! Хайде спести си плювните за някъде другаде и за времето когато ще си гризеш ноктите след няколко месеца от високи цени и глад ! Не си нито "Велик" НАТОвец , нито "значим" Европеец и това че вечно ще те управляват простаци и чалгари вече се разбра от целия свят - Трай и си живуркай нещастният животец !

86

Тоя зелендрак...

преди 1 година

да изведе собственият си народ от войната и да не играе по свирката на кравари и брекзити, че никой по света не е прокопсал от това! Пък после да дава акъл на другите

85

ПорЦелан

преди 1 година

"къде са натовските висши офицери от азовстал отг пак там ама на пепел" Днес съобщиха ще е много вероятно още около хиляда човека да се крият в Азовстал. Не знам какво чакат? Да извършат пълна трансформация с голи опашки, сива козина и два дълги зъба отпред?

84

тя

преди 1 година

Тоя до кога ще ни досажда !?

83

тя

преди 1 година

Всички вече мразят Украйна и нахалните укри !Най-вече зеленски и кличко - американски агенти !

82

Анонимен

преди 1 година

Този дето въвлече страната си в най-грозното нещо на света седнал акъл да дава. Украинците трябва да го късат къс по къс за това което им причини, продажник на чужди интереси.

81

Анонимен

преди 1 година

Страх го е много. Неговите, украинците, го презират вече. Съседите, освен Полша и Румъния, но те си има собствени цели, игнорират Украйна и се връзват към Русия.

80

Анонимен

преди 1 година

Русия възнамерява да предостави на Белорусия през идните месеци тактически ракетни комплекси "Искандер-М", които могат да използват както балистични, така и крилати ракети, а специалният представител на Президента на РФ предложи в Русия да бъде създаден "Алмазен технологичен фонд". _______________________________________ Алмаз - при нормални условия метастабилен минерал, кубическа алотропна форма на въглерода. Ограненият обработен алмаз се нарича брилянт.

79

БАНко

преди 1 година

ОТ ПОНЕДЕЛНИК НИ ПОДХВАНА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА !!! ПОРЦИИ ГЛУПОНТИИ

78

Анонимен

преди 1 година

Русофолите - в кaзaна с кaтpaн! Адa е пълен с подобни!

77

Анонимен

преди 1 година

Беларус не се въвлича във война Зелен, просто ви гледа сеира :)))

76

селянин

преди 1 година

къде са натовските висши офицери от азовстал отг пак там ама на пепел