62

Анонимен

преди 1 година

Ердоган разсипа Турция, ние се прибрахме в България, изселници сме от 1989 г, няма смисъл повече да се стои в Турция, като се посиграват има 150 % инфлация от началото на годината, не 75 % както казват . Ще си стягаме къщата в Момчилград и това е. Жалко за Турция, с тоз туризъм и толкова много имигранти дет пращат пари в Турция, можеше да е доста добре, ане 120 евро минимална пенсия, 190 евро средна и 300 евро масоввите заплати, 220 евро минималната

61

икономист

преди 1 година

годишно от Турция в България се вкарват контрабандни стоки за около 3 милиарда лв и това са само хранителните стоки, какъв шенген, какви 5 лева - ГЕРБ и ДПС си имат частна фирма на границата, която си пуска който и иска и каквото иска. Обяснете ми как има толкова много турски меса и млечни турски продукти в Бг, каъо е забранен вноса, защото самп в Кауфланд, Лидл и Била няма, колкото и да ги плюете, те поне спазват някакви правила

60

del piero

преди 1 година

да, ама сега бг турците и простите българи веднага ще ти кажат в Турция по-качествените неща и по-евтини, в Турция било евтино, само това е вярно, малко по-евтино е - факт. Между другото има забрана за внос на млечни и месни прокути от турция към ЕС от 5 години и въпреки това турските магазини в Бг, в Пловдив, Сливен, Нова Загора, Ямбол и къде ли са фулл с такива контрбандни меса и кашваквали от канал на Ердоган и Бойко Борисов през фитосанитарния контрол.

59

Миленита

преди 1 година

винаги се ходи от по-богатите към по-бедните държави да се пазари, за по-евтино, американците ходят в Мексико, българите в Турция, гърците и румънците в България, та толкова е добре положението в Турция.

58

до 59

преди 1 година

толкова са хитри турците и толкова играят в свой интерес че 120 евро са пенсиите в Турция, а заплатите по 230 евро. Толкова са добре и то при толкова много туристи чужди (около 40 милиона ) и десетки милиарди от гатербайтери.

57

USA

преди 1 година

За Турция също ще има наказание. Всички, които подкрепят Хитлер ще са на ешафода! ГАРАНТИРАНО!

56

Анонимен

преди 1 година

На туркие е разрешено да се развива ,понеже знаят че интересите им винаги ескалират до война с РФ вдаден момент , средна РФ е с доста ислюзимирано население, така че.. не че ердоган или начетените им плъхофе са много хитри,просто им е позволено да са такива, както с орбан, все пак ънкл сорос колкото и да е недолюбван, си е унгрец в крайна сметка.

55

Алекси Сокачев

преди 1 година

Каква поредна ромска драма драги зрители! Анадолското стадо да му мисли.!.

54

тя

преди 1 година

Турците са хитри и винаги "играят" в свой интерес !

53

Анонимен

преди 1 година

Е най големият лицемер. Да не би някой да е чакал други. Ама и русия е същия лицемер. Турчина ги избива с дробовете си, а те му пращат майките и децата на плаж:)) Лика прилика са си двете варварски държави. Второ Турция го прави нарочно, защото не е член на ЕС. А явно морал няма.

52

Иванов

преди 1 година

Какво сте очаквали от турците те са фурнаджийски лопати а пък и няма за какво да налагат санкции не са в ЕС и слава богу да не бъдат никпга

51

Анонимен

преди 1 година

Балканските народи са с Русия!!

50

Анонимен

преди 1 година

58, Турция доставя дронове за Украйна, които укропите плащат и които ПВО на РФ без проблем унищожава. Нашата ПВО шчьолкает Байрактарите, както катеричките шчьолкают орехи, каза неотдавна Президентът Путин.

49

До аз

преди 1 година

Е, това него не го засяга-Пешев де, той я е на някой проект, я на някоя субсидийка... я е лекар, я съдия.. където краднат все едно със себе си ще носят... Така че, народа, ах, народа, то имало и народ.

48

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Действията на Русия в Украйна са закономерни, заяви Ибрахим Калън, говорител на турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

47

Анонимен

преди 1 година

Но... ще доставя дронове за Украйна.

46

аз

преди 1 година

До ПЕШЕВ - виждаме много добре. България е обезлюдена, без право на мнение на международната сцена, със сериозна липса на икономика, пълен крах в здравеопазването, сериозин проблеми в земеделието и т.н.

45

аз

преди 1 година

За това Турция (макар и със срината валута) продължава да има силна икономика. В тази връзка - къде са газовите танкети на Лужльо Петков?

44

изборът ни

преди 1 година

между РУСКО-ТУРСКИ ПОРОБИТЕЛИ.... С турците се познаваме от 5 века.....

43

:)

преди 1 година

Бе мани ги турците - безпарковци.