8

Ванката

преди 1 година

До Влади... По въпроса за кожите, защитниците на животните не са против кожите от животни, които убиваме за да ядем - свинска, телешка, агнешка. Против са /аз също/ индустрията за убиване на животинчета само заради кожата - норки, хермелини, лисици, рисове, тигри, леопарди...

7

Влади

преди 1 година

Предполагам, че зелено означава и естествени материали, т.е. да не се употребяват нефт и производните му продукти. В такъв случай ще трябва да се използват и естествени кожи. Тук ще опрем в другата част на екоталибаните - защитниците на животните. Конопът е забранен за производство на влакна, да не го бъркали с индийския и да не го пушели. Какво остана за обличане?

6

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм с 1. Последствията от тая лудост ще са в пъти по-зле за всички ни. Тогава тези сатани ще казват виждате ли, не е достатъчен дори този зелен план. Това ще са им новите терористични мерки които ще ни поробят окончателно. Либерастията е гнусна и подмолна поммия, не се *** от нищо. Order out of chaos.

5

Анонимен

преди 1 година

И тези креттеноидчета ли имат зелени цели в криминалното парижко недоразумение?

4

Уф

преди 1 година

Каква е тази зелена болнавост, до скоро живеехме нормално без екотерористи.

3

Ivan89 11g

преди 1 година

Ooxx

2

Анонимен

преди 1 година

Докато "зелените" си зареждат електричките с ток от въглища, газ и петрол да не се фукат колко са зелени щот, ако минем на вятърни мелници и панели ще се върнем 300 години назад.

1

Анонимен

преди 1 година

Никоя индустрия няма да ги изпълни даже може последствията да са ощо по-лоши и след това да измислят нещо още по-лошо от така наречената зелена сделка.