47

Анонимен

преди 2 години

Ами , дано им е за последно! Като , приемат куцо, сакато и кьораво, така ще е!!

46

Augusto Pinochet

преди 2 години

БРАВО НА ИТН - СВАЛЯТ ПАРЛАМЕНТИТЕ И ЩЕ ГО ПРАВЯТ И ЗА НАПРЕД, БРАВО!!! ВСИЧКИ КОИТО СТЕ ТАМ СТРАДАТЕ ОТ ПЕРМАНЕНТНА ПОЛИТИЧЕСКА НЕМОЩ И ДОКАТО НЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ И НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ ОТ ВЛАСТТА С ВРЕМЕТО ЗАБОЛЯВАНЕТО НА ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ СТАНЕ ХРОНИЧНА ПОЛИТИЧЕСКА НЕМОЩ.!!!!!!!!!!НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ!!!!!!!!!!!!!

45

да ама не

преди 2 години

Трябва да се въведе образователен ценз да депутатите иначе парламента ще се напълни с бакшиши натискачи на бутони

44

Анонимен

преди 2 години

Алооо..., Вагиненин, ти на луди ли ни правиш?! Май, само ти и Корни-лелката не знаете за оръжията! Тя пак ли се гласи за министър на заблужденията?! Опитвате се да направите хората за смях.

43

Анонимен

преди 2 години

ИТН- продажни шутове- до тук бяха!

42

рибока

преди 2 години

Да имат вяра,че ще влезат в следващият парламент

41

до мисирките

преди 2 години

Оправете си заглавието-няма такава дума НАПЪТ.ИМА СЛОВОСЪЧЕТАНИЕ- "НА ПЪТ".

40

69

преди 2 години

Тоз *** все, не чул, не видял , не разбрал. Но ние помним какви ги вършеше и на кой се подлагаше докато беше външен министър. Това правителство излезе шайка от изпечени лъжци. Отврат, но нямат срам и пак се натискат да ги поканят на народната софра. Идете си с мир.

39

ББ

преди 2 години

До Бггрезиденти,изрожденци,дпс-гробари...бабуват...споко бре Народа е шефа...и да лансирате манипулатори из тв-тата ви хората не са слепи...някакви 1400 сме оцелели с!!!БСП...ги погребва...филството...партизаните и ятаците измряха отдавна,и ако сте искрени...осзънайте че правнуците им обикалящи Света ни гласуват!!!гоУема битка между пРезиденто и янев,***,итн,дпс-гроб...кого ще посочи путин и подкрепи да яхнат филите...те са нищожна част от обществото ни вече...

38

Бгг

преди 2 години

Не го курете Вигенчо. Те се опитват да избегнат по всякакъв начин изборите, защото БСП може и да не влезнат в следващия парламент. Реве им се на кака *** и приближените и.

37

Анонимен

преди 2 години

Нинова си докара гробокопача.

36

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупка _ докато ИТН получат 3,7%. Какво тук не е ясно?:));)):))

35

Какво

преди 2 години

Не съм чувала името Вигенин - какво е по народност ?

34

?!?

преди 2 години

На тоя какво още не му е ясно? Слави каза избори до дупка , докато мафията не си замине. Явно и вие сте мафия

33

Анонимен

преди 2 години

Другарю Вигенин, Дългия е продукт на вашата партия още от началото на демокрацията. Възложихте му да свали Костов, сега и Петков.

32

Вие като сте

преди 2 години

толкова добри и успешни политици защо не ги запазвате тези народни събрания?Защото хората не ви искат и сте партийка със затихващи функции.Но нямата равни да търсите сметка на другите и все те да са ви виновни.Изчезвайте от политиката,преди да ви изритат.

31

ц

преди 2 години

Как така няма как да знаете какво се случва с бг оръжие??? Няма ли договори, които да предотвратяват доставката му на трети страни??? Аман вече от простотия и некадърщина

30

Анонимен

преди 2 години

Това означава само едно - т.н. ИТН бивша НТД е вредна , мнооооого вредна формация , (не казвам партия) за нашата страна. Не трябва да присъства в политическия и социалния живот на България в следващото столетие ( ако се саморазпуснат ще бъде висша форма на грижа за народа български, дано)!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Слави е мъж за разлика от певиците в парламента!!!!!!Много им е мъчно на ПП, ама Бойко го кауза- такъв е матряла)))))))))))))))) прости хора, кво да правиш

28

Анонимен

преди 2 години

Марионетката с множествената склероза се оказа удобна на задкулисието