53

Петър

преди 2 години

ДБ иначе са съвсем наясно, че няма да бъдат в следващия парламент!

52

ББ

преди 2 години

До Анонименг-н Божанов няма нужда от постове,може да работи за безбожни пари където иска по света с знанията си,остана да работи за България,хора като него са ви бариерата дпс-гроб...карадъя къде ще отиде ако не е слуга на доган и раша?с какво ще живее ако не краде бедните ни братя турци?схеми в земеделието и горите го хранят десетилетия?за г- Божанков...не се грижете,г-н Божанков е високообразован и способен...Българин и му Благодаря,че не ни предаде!Подкрепа!!!

51

ББ

преди 2 години

ако се явите заедно...мнозинство...руските лаячи квито и минуси и заплахи,каквито и манипулации нямат шанс,бъдете убедени,тръгнахте с Народа ни...и ограбващите ни като дпс-гроб...разкрачените БСП...бюлетините им виновни...не бре Народа ни порасна...децата ни пораснаха и не ви гледат и слушат...не се продават за ограбените на пеевски от народа ни 50 лв...нямате пари с който да ги купите...така ги учим от десетилетия...България не се Продава!!!

50

Анонимен

преди 2 години

ми то иначе шанс за кокълче депутатското йок

49

Анонимен

преди 2 години

хаха разгеле докарат до 4%91

48

Анонимен

преди 2 години

ПП+ДБ 123 депутата във следващия парланент. Това е последния шанс за тази пробита държава!

47

Ганди

преди 2 години

Драпат за голямите заплатки в НС ,най добре коалицийка иначе са под 4% самостоятелно на избори.Пинокио и команда са се запътили към небитието,фурнаджийски лопати

46

Анонимен

преди 2 години

Направо на влакче да се нареждат и да се явяват ..... И без тва цялата им банда е миндирас ,милиционер, миндирас, милиционер....

45

Гадове

преди 2 години

На кои им трябваха гласовете от чужбина включително от Турция? На ДБ.

44

gele

преди 2 години

и ДБ и ПП сте вече в историята безвъзвратно

43

Анонимен

преди 2 години

Споделят еднакви ценности, навремето Костов го спря конституционния съд за реформа в прокуратурата, дано тия успеят. За реформите си Костов плати сериозна цена, но направи доста добри неща за държавата

42

Анонимен

преди 2 години

Логично, защото иначе няма да ги има в парламента. Макар че и ПП да са, пак не се знае. След тези изключителни управленски умения, които демонстрират от една година, по-добре и ДЛ и ПП да ги няма в парламъ.

41

Анонимен

преди 2 години

Много мазен, а пък е още млад! Ще гласувМ против!

40

Анонимен

преди 2 години

Коя мутра ще смачкат?ЕДНА ГОДИНА РОВЯТ И ЧЕГЪРТАТ И САМО ИЗРЕЗКИ ОТ ПРОКОПИЕВИ ВЕСТНИЦИ!ААА И ГУГЪЛКАТА НАМЕРИ ДОКАЗАТЕЛСТВА НАПИСАНИ ОТ СВОБОДНИТЕ МЕДИИ НА ПРОКОПИЕВИ! С М А Ч К А Х А ДЪРЖАВАТА! СМАЧКАХА ПАРИТЕ НИ И ЗИМАТА НА СТУДЕНО С ХЛЯБ 3 ЛВ И СИРЕНЕТО ЗА СЕГА ГОНИ 15 ЛВ

39

Анонимен

преди 2 години

Кво е това ДБ!? ......аааааа ДФ кажете бе, Да Франция!

38

До 44

преди 2 години

Всичко е проверено; провери си източниците. Пращам ти една виртуална копейка, да си имаш пари.

37

Реалист

преди 2 години

До 42, провери кои са бащите и дядовците на тези културни, образовани и целеустремени хора с ясна визия и висок морал. Бъдете информирани, а не вярвайте на пропагандата на Нова ТВ и БТВ!

36

Протест в подкрепа

преди 2 години

Харесвам тези нови комсомолци, които под вещите наставления на великият бял баща във Вашингтон и европейския Коминтерн, ще изведат България до нови висоти на европейския либерастизъм. Ура другари. Никога повече държави, никога повече нации, никога повече християнство и никога вече полове.

35

Анонимен

преди 2 години

Харесвам това ново поколение от политици и се надявам да спечелят изборите. Това са културни, образовани и целеустремени хора с ясна визия и висок морал. По-добри политици България не е имала от десетилетия. На добър час им желая.

34

Ново име

преди 2 години

И ОДС и какво ли не бяха.