17

ПРЕМАХВАНЕТО НА ДДС

преди 1 година

...ЗА ХЛЯБА -----Е ЕДНА ОГРОМНА И ОПАШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ЛЪЖА ОТ БСП И НИНОВА!.....САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ В МАГАЗИНА !!!!!!!!!!

16

Хех

преди 1 година

Как в другите държави контролират цените а тука мафията си играе с хората ,няма държава няма нищо едни крадци самою

15

Анонимен

преди 1 година

През 2000 година минимална заплата 100 лева, хляб - 0,30 лева. 333 хляба с една заплата...............2022 година минимална заплата 720 лева, хляб - 2 лева. 360 хляба с една заплата.....................Никой не е забогатял за 22 години. Промяната на заплатите и цените се дължи на инфлацията в икономиката от растежа.

14

258

преди 1 година

Ние ще си вземем колкото си искаме.

13

Анонимен

преди 1 година

Нови мерцедеси за хлебарите!

12

Тъпанар

преди 1 година

Практиката показва, че стигне ли цената на нещо в България до някаква стойност, никога повече не слиза надолу

11

Грийн

преди 1 година

Абе иконимист, какво не ти е ясно. Като купуваш хляб в бележката ще пише 0лв ДДС, не е важно как, важно е че държавата няма да иска да се внася това ДДС.

10

икономист

преди 1 година

Лъжа е че цената на хляба ще се намали ако няма ДДС. ДДС има в цената на хляба от ДДС в брашното, превозите, горивата, водата, солта,амбалажа и......Стига лъжи.

9

важното е

преди 1 година

прах да се вдига и в очите на народа да се сипе!

8

Анонимен

преди 1 година

Как няма да поевтинее нали Корнелка обеща

7

Аз-бабата

преди 1 година

Бабите вече и хляб не могат да правят, а едно време са правели всичко по двора и в къщата. Сега мислят само за клюките. Но и то е до едно време като ги хване деменцията. Ще плащам аз логистика и фонд работна заплата на някой *** и Пульо че не мога да си купя пекарна. Хаха. Хората грухат само пици по 10лв за 330гр с доставка в днешно време, кой ти яде хляб.

6

Анонимен123

преди 1 година

Производител-хляб слага 20% ДДС,, шофьор снабдител 20% ДДС,, магазинер 20% ДДС,, И от къде ще дойде това намаление...?????

5

Анонимен

преди 1 година

Незабавно излизане на България от борсата за електроенергия и зелената сделка! Незабавно и едностранно премахване на санкциите към Русия!

4

Анонимен

преди 1 година

Ми налагайте още санкции да ви имам и *** ***.

3

Анонимен

преди 1 година

Канадския бклук Кирил Петков и неговото корумпирано млоумно правителство доведоха България до пълна катастрофа и нечувана инфлация от времето на Жан Виденов. Благодарение на техните решения и санкции към Русия горивата достигнаха космически нива и всички цени скочиха до небето. Единствените виновници за кризата и цените са Кирил Петков и неговите съучастници. Тези които подписаха зелената сделка също трябва да се наритат и изхвърлят от държавата. Това са тези заради които не можем да живеем норм

2

Ко

преди 1 година

Не може да бъде!!!!В Харвард друго ни учиха!

1

777

преди 1 година

Не думайййй.......