11

До 7

преди 1 година

На Черепа делото не е приключило,разорарал е цяла България чрез иманяри и за себе си.Всички артефакти над 6000 броя намерени у него нерегистрирани са описани в двустранен протокол и се съхраняват.Божков заформи преврат с новите обирджии на проваления кабинет и съпридружни партийки за да му прекратят делата.Съответно меркантилните леснозабогатели продаващи се депутати го обслужиха.Гротеска е!

10

До 11

преди 1 година

По добре ти се образовай и информирай!Това което си написал е точно обратното.Не даваме повече за да получим по малко,докога ще манипулирате и лъжете,

9

Еврогейски съюз

преди 1 година

До 7Образовай се малко преди да пишеш глупости. Средствата които евросъюза дава са от вноската на България - почти 2 милиарда евро за миналата година. тези пари се отпускат във вид на европрограми. Само че от 2 милиарда "дават" 500-600 милона. Няма безплатен обяд.

8

Анонимен

преди 1 година

Коментарите както обикновени са балканска трагедия...

7

Анонимен

преди 1 година

Ние сме в демогравска катастрофа тоя ни занимава с разкопки_ дайте пари ?

6

До 3

преди 1 година

А ако не бяхме в лошия ЕС дори и Перперикон нямаше да имаме, 100% от финансите за разкопки, реставрация, инфрастуктура и тн са от евро средства. България не е дала 1 стинка, вижте и какво направи държавата с артефактите на Божков? Те принадлежат на България, а всички забравиха за тях... уж са в МВР, е къде са ?!

5

Анонимен

преди 1 година

Спокойно Овчаров колега. Ние колегите от сивия сектор ще се погрижиме за разкопките

4

Анонимен

преди 1 година

Там по масонска линия да си съберат пари и да ги консервират, щом са застрашени. Всъщност всяко разкопаване включва и последващото закопаване, така че няма какво да алармира тоя.

3

Анонимен

преди 1 година

Гърците от един баир на който всеки ден возят камъни с камиони за да има З турсистите правят млн евра на година. Ние с такива хубави истински исторически останки един лев не можем да направим защото нямаме акъл.. срам и позор. Ама нали няма да влязат в частния Джоб и за това никой не е загрижен. Можаха да изсипят млн лв за помощ не на какво да е а на кръчмуте но за история и култура не може. Тотал щета

2

Възмутен69665

преди 1 година

Те всичките ви разкопки са застрашени,повечето разрушени,изоставени,съборени и буренясали!Съсипници на историята!Като оня дето събори кулата на Малтепе!Защо пипате дето не ви е работата а не оставите бъдещите поколения да копаят..може и по кадърни да са..може и да забогатее някога държавата че да ги съхранява!

1

Анонимен

преди 1 година

Овчарооов овчаров. Не се наяде последните години. Дпс и герб ти даваха всичко което искаш. Хем държавата дава пари за разкопки, хем общината събира такси за вход. Използвайте тях, какво ревеш.