70

Диляна

преди 1 година

Ако се говори за място в кабинета, преди ДБ са ми всички други партии

69

Красен

преди 1 година

Христо Иванов и уж Демократична България дори няма да успеят да получат 4% на изборите наесен и ще останат извън следващото Народно събрание, което е добра новина!

68

Айде бе

преди 1 година

ДБ щото има сигурно!

67

Петър

преди 1 година

Същото важи и за Иванов - беше неуспешен минисър на Борисов, идва от комунистически род и обслужва Капиталци.

66

То

преди 1 година

И ти нямаш място там, предателю!

65

Анонимен

преди 1 година

Ако ме питаш мене , тези партии са най-вредните от демокрацията на сам! То що крадене беше , ама като тези "няма такова чудо" и децата в детската градина знаят това!!Мисля че народа е време да изреже тумора!

64

Анонимен

преди 1 година

Христо, то и вашата коалиция,предвождана от един наследник на Бойкикев и един бивш прокурор, додрапал навремето до званието генерал, не би трябвало да излъчва министри, но нейсе. Първо махнете по един или друг начин Киро и Асен от властта, но те са нагли и ще предпочетат целия кабинет да падне. Насила Кирчо-Кокорчо ще докарат ГЕРБ до властта. Двамата разчитат, че депутите ще се примирят с оставането им начело на властта. В такъв случай - предсрочни избори. Чужди маши не ни трябват.

63

1

преди 1 година

Питам **героя от **РОСЕНЕЦ,за кой кабинет,той не разбра ли,че октомври ще има избори, той, ведно учиндолския **политик**,няма да са в парламента.

62

Политик

преди 1 година

Пинокио някой брои ли го за човек ? Интересно , кои столичани гласуват за него и Гнома ! От Пинокио не става и клечка за подпалка !

61

рибока

преди 1 година

Хитър е - няма постове за тях,а само подкрепа от тях.Струва ми се обаче,че и те са хитри!

60

sofeto

преди 1 година

Квазимодото на руската му майка не е тоя който ще каже а каквото изберем ние!

59

Случаен минувач

преди 1 година

ДСБ и Дай България са проекти още на Иван Костов. Командирът по този начин навремето разцепи СДС... Още тогава разбрах, че той работи за комунистите... Но си спечели "твърд електорат" с войнствени приказки... По-нататък удобно се оттегли в Драгалевци, в пенсия.

58

Гост

преди 1 година

Защо ГЕРБ да нямат място в управлението, а БСП да имат? За 1 година за ГЕРБ нищо не доказахте, а за Нинова е доказано, че преди да стане на 30 и подариха държавно предприятие с милиони по сметките. Въпросът не трябва да е кой е в управлението, а да има контролни механизми, така че нито ГЕРБ нито ДБ, нито ПП да могат да крадат.

57

Анонимен

преди 1 година

Тия защо изобщо са в парламента_ професионални ТЪРТЕИ !

56

Кой го казва?

преди 1 година

Христо Иванов - правосъден министър във втория кабинет на Борисов! Вторият кабинет на Борисов продължи 3 г. и 10 месеца и в него повечето министри бяха от Реформаторския блок, така, че умно-красивите да внимават с парадирането на 12-годишното управление, защото в 1/3 от него са участвали ефективно!

55

перко

преди 1 година

ПП иДБ са проекти на Прокопиев, а на Пинкио няма кой да му се върже! Нали имаше комисия за Росенец и Буджака, нещо много започнахте да се спотайвате! Как всички журналисти забравиха да заават неудобни въпроси?

54

очаквано

преди 1 година

ДБ - ДСБ и ИТН няма да ги има в следващия парламент. Христо питал ли е Маджо дали да се изказва.

53

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно - ГЕРБ и ДПС са символа на организираната ПРестъпност на ДС БКП в България . Смъ-рт за ГЕРБ и ДПС

52

Ali

преди 1 година

Гласувах за тез и с техните действия се провалиха според мен. Затова на следващите избори моя глас няма да отиде при тях.

51

Анонимен

преди 1 година

Не,Пинокио,в грешка си.Ти нямаш място нито в кабинет,нито в политиката.Ходи си плямпай с маджо,катери се по джиповете на бобокови и т.н.,но не ни занимавай с гнусната ти комунистическа мутра