148

гостенка

преди 1 година

Просто Киролена и Василев опоскаха България! Борисов им остави достатъчно пари! Къде са 9 млр от миналата година??? Колко заем изтеглихте досега? Около 12 не станаха ли? Кой ще ги връща обикновения народ! Всички гласували за ПП и децата им и внуците им! И тези които не са гласували за Г-р-о-з-н-и-т-е Киролена

147

анонимен

преди 1 година

ТАКЪВ ВОДАЧ Е, ЧЕ ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ И ОБРЕЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА МИЗЕРИЯ И ГЛАД ЗА СМЕТКА НА НЯКОЛКО СЪМНИТЕЛНО БОГАТИ БЪЛГАРСКИ МИЛИАРДЕРИ. БАЙ ТОШО НАВРЕМЕТО КАЗА СЛЕД 20 ГОДИНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЩЕ КОВАТ ЗАКОНИ А НЯКОЛКО ОЛИГАРСИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ. Е ИЗЛЕЗЕ ПРАВ.

146

Xax

преди 1 година

Б. Б. е овчар, и вие сте овцете около него. Кухи гайди.

145

Абре Чолаков!

преди 1 година

Бойко Борисов е топ мафиот, който е на върха на една срутила се финансова пирамида! Повече няма да се върне на власт, защото няма повече откъде да краде! Вие всички сте кандидати за затвора! Приеми го най-после бе, Чолаков!

144

иван

преди 1 година

това го приемаме. обяснете вие останалите около него какви сте - царедворци, шутове, клоуни? що ви гледаме от сутрин до вечер по всички канали?

143

Доньо

преди 1 година

ОК, Радо. Приемаме, че вашата партия ще се разпадне ако той не е ваш лидер. И затова не си го давате- защото иначе се превръщате в нищо. Има един "тънък "номер - вземете акъл от Сокола. Когато една фигура стане неприемлива за обществото , тя се "пенсионира" със заслужени почести, радва се на лодки и платноходки по морските брегове и ви управлява дистанционно.

142

Анонимен

преди 1 година

Разкарайте всички калинки на герб, толкова простота не е било. Елементарни хора с желание за власт и пари.

141

Анонимен

преди 1 година

БОРИСОВ КЛЕКНА НА НАТИСКА НА САЩ И ЕС ЗА РСМ И ТОВА Е ОГРОМНА ГРЕШКА И ЩЕ НИ ИЗИГРАЯТ. САЩ ОБЕЩАХА НА БОРИСОВ ЧЕ ЩЕ ГО ВЪРНАТ НА ВЛАСТ, КАТО ВИДЯХА, ЧЕ ТЯХНОТО ПРОТЕЖЕ СЕ ПРОВАЛИ И ТОЙ ВЕДНАГА СЕ ВРЪТНА. СЛАВИ НАПРАВИ УСЛУГА НА БОРИСОВ. САЩ ЩЯХА ДА НИ ДОСТАВЯТ Ф 16 ПРЕЗ 2026 ВМЕСТО КАКТО Е ПО ДОГОВОР 2023, НО НИКОЙ НЕ ПОСМЯ ДА КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ СЪДИМ САЩ. УЖ ПРИЧИНАТА БИЛА КОВИД. ДНЕС ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР СЪОБЩИ, ЧЕ САЩ ЗАПОЧВАТ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПЪРВИЯ Ф16 ЗА БЪЛГАРИЯ. Е, НЕ Е ЛИ СВЪРЗАНО С ВЕТОТО ЗА РСМ?

140

Ерджан

преди 1 година

Така мисли,един дърт,очилат подмазвач. Прокуратура от новата,следствие,съд,затвор,това е пътя на "водача"! Милиардите ли?Ами друг ще ги харчи.

139

Анонимен

преди 1 година

Продажник и престъпник !!!

138

Гешев

преди 1 година

Борис е нагъл крадец, а всички, които го следвате сте кучета, чакайки на огризки от софрата. Щото ви мързи да бачкате

137

Анонимен

преди 1 година

Боко е лидер на престъпната групировка ГРОБ,която по крадене няма аналог в най новата история на България

136

ББ

преди 1 година

по делата и ценностините си братя,не по обещанията и за 50 лв.ограбени от вас!имат ни за..."матрял" все още чолаците ли?смятайте...Българите сме шефа и ще излезем масово и ще ви пратим при бай Ставри!никакви книжни...да ни връщате в средновековието с нинова ...за да може дпс да купува...нинова не купува...лъжат я,че и паднала заради тях,падна заради мАсква...да си русофоб в БГ вече не е ценност,младите обикалящи Света ни...вие дядя вова убиеца на жени и деца в Украйна...нелепо!!!

135

ББ

преди 1 година

г-жата е лапач,с какви очи гледате децата си бре гроб...с орабеното от Народа ни уж си измивате презрението...да ама не,и децата ви ще ви презрят,водач към Ада,срама и позора е боко бодигарда на Т.Живков,беше и възродител като служител в МВР и агент на ДС,убиваше турчета бре,и се прегърнаха с Доган-ДС...боко жертва християните,доган мюсюлманите български граждани...те със Сарай и къщи в Барселона...Народа ни усмиван по-целият Свят...баста,Избори и имащите нещо човешко за ПП!

134

б

преди 1 година

и защо трябва да приема един отявлен автократиченпростак за лидер?

133

Анонимен

преди 1 година

До 142 и 143 АЗ НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЕРВЕН , ЗЕЛЕН ИЛИ ЖЪЛТ!РАЗБРА ЛИ МОЗЪК ПРОМИТ!ГЛЕДАМ ,СЛУШАМ И ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС НЕ ЧАКАМ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА МИСЛЯ !!!

132

Анонимен

преди 1 година

Тиквата го е страх че може да му поискат сметка за кражбите! Страх го е че каскета може скоро да си иде и няма да има кой да го пази!!!А иначе , какъв водач е на ***!Чуди се как пак да дойде на власт че отново да се чувства недосегаем!!!

131

Анонимен

преди 1 година

Борисов е водач на лъжците и крадците! Манипулатор и страхливец!Купува , който си иска с крадените си пари!А на тебе , като ти гледам свинския поглед , направо ти вярвам!!!

130

Анонимен

преди 1 година

Водач по големите кражби.

129

Каскет

преди 1 година

Борисов е за затвора, разберете го най после.