19

Това с абортите

преди 1 година

е като с проституцията. Ако не се озакони и регулира пак ще го има, но ще е много по рисково. За съжаление това са реалностите. По-добре ли е жените да правят опити за аборти собственоръчно или да ходят при съмнителни специалисти на черния пазар за подобни услуги. Като искат да ги намалят абортите просто да ги обложат с повече данък, или да ги изкарат от листа с услуги покрит от здравната осигуровка. Но не и да ги обявяват едва ли не извън закона.

18

Пешо

преди 1 година

Чикиджията, който защитава забраната, да ми обясни има ли представа, на колко мъка и отвратително тежък живот обрича децата, при изнасилване, при медицински проблем на майката, на детето ?

17

Анонимен

преди 1 година

САЩ отдавна не са демократична държава, по скоро са полицейска държава, това с абортите е голяма глупост от старчето с амнезия Байдън :))

16

Гнусно!

преди 1 година

Има едно решение на този казус: да се спре да се ражда само за година! Ние сме повече! Ние сме по-силни!

15

До жена

преди 1 година

Какво говорят мъжете за родилите жени?Щото аз съм мъж ,баща на две деца и приятелите ми също са бащи,пък не си спомням да сме говорили нещо за родилите жени.

14

Да фащат автоматитИ

преди 1 година

и да почват да се пуцат. Само с протести не става. Като в Украйна 2014 трябва. Ако не знаят как да питат баба си Виктория Нуланд.

13

анонимен

преди 1 година

Зад доста коментари тук се крие идеята за мъжкото превъзходство и това, че жените са безгласни букви и нямат право и да гъкнат. Веднъж бях изненадан каква огромна част от мъжете са против образование, право на собственост и пр. на жените, защото от това произлизали нещастията на света? На въпрос дъщерите им да са някакви бавно...развиващи се придатъци ми бе отговорено, че като слушали мъжете си, щели да са щастливи, представете си.........

12

Майна

преди 1 година

Сащ = Средновековие!!! Направо Инквизизията да идва! За една грешка на младини с неподходащ партньор - ЩЕ ПЛАЩАТ ДВАМА - МАЙКАТА И НЕЩАСТНОТО ДЕТЕ, ОТГЛЕДАНО БЕЗ БАЩА ИЛИ ИЗЦЯЛО ОТ ДЪРЖАВАТА. А отговорността на Бащата за " Новия живот" КЪДЕ Е???

11

Анонимен

преди 1 година

И спонтанните аборти забранете.

10

Жена

преди 1 година

Тоест жените настоявате за Истанбулска конвенция. Правите се на жертви. В същото време искате да убивате безнаказано десетки хиляди бебета годишно. Абортът е оправдан единствено по медицински причини.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7Нищо подобно тук става въпрос за живота на жената, именно за това. и за нейното право на избор. Ето как религията и тесногръдието навлизат отново в човешкия живот а казват че сме се променили. Нищо подобно. Сега си давам сметка какво представлява провинциална Америка - абсолютно невежество и безпросветие. А казват че ние сме били такива. Може да го има и този момент - това да е нещо като отмъщение за това че жените най - после потърсиха правата си.

8

Анонимен

преди 1 година

Вие какво очаквате от дивашка и примитивна държава, освен дивашки и примитивни решения !

7

Анонимен

преди 1 година

Много хора са били недоволни когато са им забранили да имат роби. Сега са недоволни, че трябва да носят отговорност за живота, който създават. Нещо, което е нормално за всеки с капка морал. И тези ще се научат. Аборта е варварска практика и мястото и е в историята. Всички проблеми, които решава аборта имат други решения.

6

жена

преди 1 година

Не знам точно каква е забраната, но след третия месец не трябва да се прави аборт спорред мен, но преди това трябва да е разрешен. Да се разшири кампанията за предпазване, а не да се толерира аборта. А това, че повечето мъже са против абортите изобщо, е абсолютно лицемерно - всички мъже са за естественото раждане, а знаете ли какво говорят за родилите, сещате се, че няма как да опиша, но по-гн.усни неща не съм слушала в живота си. Затова спрете се малко!

5

До 6

преди 1 година

В България жените могат да убият новороденото си бебе и да получат до 2-3 г. затвор, защото се водят психически нестабилни. Подобни привилегии се дължат на десетилетия лобистки промени в законите от страна на феминистките организации, които в същото време изкарват жените, че са дискриминирани и онеправдани. Реално те са привилегировани.

4

Анонимен

преди 1 година

Българките са на първо място по аборти и пушене на цигари в света, това доказва какво дъно сме стигнали.

3

Анонимен

преди 1 година

Абортът е убийство. Тук не става въпрос за тялото на жената, а за отделен човешки живот. Този на бебето.

2

Костов

преди 1 година

Моето тяло, а новия живот на кой е?!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Какво става, нали уж са демократи? Това в САЩ е чиста диктатура.