119

Жена на 28

преди 1 година

По-добре стара мома,отколкото женена за някой бедняк..Няма да слугувам на никого!

118

До 28 годишната

преди 1 година

Напротив-ще си останеш стара мома.Или ще се омъжиш за някакъв м.ухльо с престилка и пак няма да си щастлива с такъв мъж.Ще му слагаш рога или ще се разведеш.

117

Анонимен

преди 1 година

До 127Именно защото те все пак искат деца. Това е заложено в жената а без мъж явно това няма как да стане. лошото е че не може като при пчелите например - мъжкият си свършва работата и бива отстранен защото от него повече няма полза. при хората не е така- трябва да търпиш. Е ако има такива които не могат, трябва да приемем и това.

116

Говедар

преди 1 година

На тези по една вършина и на нивата или в обора

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102А мъжете носят ли отговорност? не мисля, за тях не е ясно с коя глава мислят повече. Май долната взема връх. и то се вижда Масово мъже малтретират жени и си искат брутално секс, особено ако имат власт и пари. В по - голямата си част проститутките са жени.Мъжете масово гледат порно особено ако в живота си не могат да направят нищо. Най - ужасно е гледаш мъж с комплекси които обикновено избиват в малтретиране на собствената му жена. Ако има и деца - ужас.

114

до 126

преди 1 година

Щом така говориш тогава тез жени защо са им нужни мъже изобщо за секс? Защо робуват тогава на мъжките чушки?

113

Анонимен

преди 1 година

До Секс машини, първо на вас топките :) И без това не е нужно да разпостирате простотиятаа си!

112

Секс машини

преди 1 година

Щом са такива да си режат яйчниците и да си практикуват проституция до дълбоки старини.

111

До абортиращи жени

преди 1 година

Това са жени,които знаят какво искат от живота!От къде на къде ще слугуваме на някой мъж.В чужбина жените не слугуват!Всяка жена сама си преценява робиня ли ще е или ще бъде принцеса!

110

Говедар

преди 1 година

Жената е най- добрият приятел на човека след кучето и коня

109

Аборитищи жени

преди 1 година

Това са пропаднали жени по-ниско и по-долу дори от проститутките с най-древната професия.

108

Я да видим....

преди 1 година

Последствието от това решение ще бъде много неискани и нещастни деца, които ще пораснат гневни и отхвърлени възрастни! Имайки предвид достъпа до оръжия в САЩ ще очакваме още много стрелби в училища и убийства! Всяка идииотиия се заплаща! Много ще реват с кървави сълзи заради тази недомислища! Стойте и гледайте как света се саморегулира!

107

До Вихра

преди 1 година

И аз така мисля

106

Анонимен

преди 1 година

До 112Драги радвай се че все още има такива жени.Късметлия си.Само че тогава поне им купувай роботи перални и прочее средства с които да им улесниш живота защото те иначе биха капнали от толкова много извънреден труд.И гледай да си достатъчно успешен че да посрещаш всички разходи необходими за поддържането на едно семейство И от време на време се сещай че тя има нужда от внимание., а не е някаква си даденост. Тоест уважавай я. При теб така ли е? Ако не, тогава какво искаш?

105

Жена на 28

преди 1 година

Не,няма да си остана сама повярвай ми.Няма как да си взема някъв мъж,който да ме тормози или да ме кара всеки ден да готвя!Който търси намира не си ли чувал това?Всеки си знае цената!Нашите не са ме отгледали,за да слугувам на мъжете

104

Вихра

преди 1 година

Българските панелни мишки са мъже само по лична карта. Свикнали са мама да ги пере и да им готви и затова очакват същото от жените, които са имали неблагоразумието да се обвържат с подобни типове. Липсват им базови ценностни разбирания, а тръгнали да ми спорят дали жените имат право на аборт или не. Тъжна работа.

103

До 114

преди 1 година

С това мислене не на 28,а и на 48 години още ще си сама.А пък и никой не те спира да се ожениш за някой грозен англичанин. А кой как пие де вижда по курортите-англичаните се напиват като прасета и повръщат. Не съм виждал българи така да се напиват.

102

До 113

преди 1 година

Е кой я е накарал насила да прави неща,които не харесва?Винаги може да напусне. И да си намери мъж,който няма да иска да се грижи за домакинството.Или да си стои сама.Изборът си е нейн.

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107Добре щом си избрала това значи така ще е. След като това е съзнателното ти решение, няма проблем. Проблемът е когато това не е желано а се прави просто по задължение. Или мъжът прави каквото си иска а жената стои заклещена в къщи и единственото и удоволствие в кавички е да обслужва мъжа си. Не знам дали разбираш за какво говоря.

100

До 110

преди 1 година

Спорим в Интернет. В реалния живот жена,която спори за това дали да ме пере изобщо няма място в моя живот. Изискванията ми към една съпруга са ми да ми бъде вярна,да роди деца, да ги отглежда и да се грижи за домакинството.Която не й допадат тези изисквания чао и да идва следващата. Това го казвам принципно, щото съм женен и жена ми отговораря на моите изисквания .