23

Анонимен

преди 1 година

Украинците ли са виновни за да спестят и да дезинформират сложили са някаква случайна бездушниците.https://twitter/i/status/1540971514337566720

22

Анонимен

преди 1 година

Този месец клоунът зеленски е станал милиардер! Да му мисли украинския народ! Зеленски има полза да нулира държавата си за да не бъдат открити огромните кражби неговите и на неговото обкръжение!

21

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Дайте истинската снимка, нека се види ударената луксозна жилищна сграда, нека се види убитата жена, която се оказа рускиня с руски паспорт.

20

Анонимен

преди 1 година

Какъв жилищен комплекс е това, на снимката има отдавна изоставена сграда. Видимо от общото състояние на невзривената част.

19

Анонимен

преди 1 година

Оф. Продължават. Ами то бързо се харчат 40 млрд долари, особено за въоръжаване, мобилизиране и други начини на крадене. Леле, мале ами тя как ще спре войната като все изнудват за пари и си заробват народа. Господ ще ги оправи.

18

до 19

преди 1 година

Крият се и в болници.

17

Анонимен

преди 1 година

От снимката се вижда разчистен вход. Руините ги няма. Вероятно са разчистили взривената сграда и са я направили на склад за муниции. Но разузнаването е открило склада и са го взривили. Сградата е необитаема отдавна.

16

Анонимен

преди 1 година

Украинските бойци се крият като мишки в жилищни сгради и училища. Не е имало цивилни. Това е бил склад за оръжие.

15

Анонимен

преди 1 година

Браво ! Таз новина ми повдигна настроението ! Всеки удар по украинските фашисти е добро дело за човечеството

14

Анонимен

преди 1 година

До Обективно Няма сатанизиране. Има факти за руския нацистки режим, който е не по-малко свиреп от този на Сталин и Хитлер. При това 70 години по-късно.

13

Брр

преди 1 година

Колко войници оттанаха на Ук? Вече там мобилизират и жени. И пак не им увира главицата да Преговарят!!! Еми ще получат каквото искат.

12

До 16

преди 1 година

Е те точно затова първо Сащ свалиха скоропостижно Меркел, а и я подслушваха преди това. Факт.

11

Обективно

преди 1 година

САТАНИЗИРАНЕТО НА РУСИЯ Е ГРЕШКА, ЗА КОЯТО УК И ЕС ЩЕ ПЛАТЯТ СКЪПО. Ес и Русия бяха в ОТЛИЧНИ отношения при ВЗАИМНА ИЗГОДА. НО ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСА НИКАК НА САЩ. И последва каквото последва.

10

анонимен

преди 1 година

Войнататрябва да спре, и то не само тази, има и други, но нали трябва да тр.пят руснаци, затова е важна само тази. Въпреки това, Русия трябва да спре, защо и е Киев, това е друга държава както Македония. Да взема рускоговорящите райони и да запазва Крим. Не че ще ги признае международната общност, но другите варианти са неправилни и ще следват още войни. Нас като са ни разпарчатосали, е било много правилно, така ли, ами да си вземат тяхното и точка.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 "Една ракета само ако истрелят укрите и това ще е края на цяла украина. Тя ще бъде превърната в лунен пейзаж от хиляди ратетни удари" Ще имаме възможност да видим кой е прав. Потърпи още малко. :)))

8

Анонимен

преди 1 година

Мисирките уточнявайте какво е имало в този жилищен комплекс или не е много удобно.

7

Пеесе песос

преди 1 година

Руската армия пипа с кадифени ръкавици. Затова войната се проточи. Така или инак край с Украйна. НАТО само Бурунди дето не вкара в съюза си. Ама истината е че и НАТО и ЕС са пред разпад.

6

АК-47

преди 1 година

Ти да видиш! А нещо някога ще напишете ли , че ежедневно украинските нацисти на Зелененски, Кличко и вся остальная... обстрелват град Донецк по ВСИЧКИ жилищни квартали и всеки ден загиват мирни жители и деца, а???

5

Анонимен

преди 1 година

До 2 АнонименЕдна ракета само ако истрелят укрите и това ще е края на цяла украина. Тя ще бъде превърната в лунен пейзаж от хиляди ратетни удари. До сега Путин все още ги жали аз на негово място отдавна да съм го направил. Смърт на укрофашизма.

4

ГЛЯМ ЦИРК

преди 1 година

ВСИЧКИ ФАШИСТКИ АНТИНАРОДНИ МЕДИЙКИ СЕ СКЪСВАТ ДА ПЛЮЯТ ПО РУСИЯ ,СМЕШНИЦИ ЖАЛКИ!