161

тя

преди 1 година

Това какво показва , че Русия воюва със Запада ! Украйна е тенис ракета в ръцете на САЩ !

160

Пропаганда

преди 1 година

Знаете ли какво е дезинформация и фалшиви новини? Част от пропаганда.

159

Руското

преди 1 година

блато ще бъде икономически и технологично унищожено от санкции и изолация , в следващите стотина години, нямат никакъв шанс, ама никакъв шанс

158

Статистик

преди 1 година

10млн гладни африканци през съсипаната Либия към Италия, и от Мароко към Испания ще ви покажат как действа "дългосрочно" санкциите.

157

Гост

преди 1 година

Тя Украйна може да се каже че вече я няма.Само наивник може да мисли че ще остане част от нея.Страх ги тресе запада.Много бързо разрешиха коридора през джуджето Латвия.Сащ само насъскват *** Европа за санкции а те не налагат.СТРАХ.

156

Анонимен

преди 1 година

Ааа не така. Деде каза че войната ще продължи до последния украинец! А до тогава плацдарм за полева проба на всички типове оръжия. Е, някой и друг украинец ще даде фира, но за да бъде изпробвана ефективността на оръжията се изискват жертви. Пък и Зеленски няма нищо против това.

155

БМДТ

преди 1 година

Русия е ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО! Колкото и да ме триете, този факт НЕ можете да изтриете. Все повече хора ще разбират и ще знаят за пъклените планове на Русия да изтрие България и българите от Земята.

154

обективен

преди 1 година

Тия Урковци са много *** запада ги баламосва както баламосваше Полша през 1939г. щял да им помага срещу Хитлер обявиха му война без да участват в нея,само на хартия.Фактите после Полша беше поделена между Хитлер и Сталин.

153

Анонимен

преди 1 година

Е а без бърз край Русия ще разрущи сичко и няма да има и с кого да преговаря.

152

Анонимен

преди 1 година

Ще продължа: да ги юркат тези нещастни жени като о-в це с ярета, а мъжете им на заколение на фронта...като го ве да. Украйна трябваше да приеме исканията на Русия ПРЕДИ ПЪРВИЯ ИЗСТРЕЛ, но явно акълът на украинците не стига. Да си утрепеш градовете, децата, мъжете, абсолютно оли го грени. Дипломатите спасяват народа си, прос та ците го затриват.

151

Анонимен

преди 1 година

Покрай темата: Обичам да гледам снимки на жени от Иран, Афганистан и другите бивши проруски ислямски държави от ...60 години на миналия век. Изглеждат като лелите от квартала-НОРМАЛНО! Не, не си падам по стари жени! Аз съм жена. Отношението към жените е показателно за цивилизоваността на една общност. Вчера чета: американски пехотинци налазили самотни украински майки на плажа в Бургас. Не им ща нито меда, нито жилото на американците!

150

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...ами ТИ вмъкна темата за дълга!..Аз имах съвсем друго предвид!

149

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Обърка се. Хем не си искал да кажеш това, хем за това говориш.

148

не може да бъде!

преди 1 година

Как да се вярва на западни лидери след като се отричат от договорени споразумения ,подписани с гаранти Германия ,Франция и Полша и одобрени от Съвета за сигурност на ООН - Минските споразумения!?Излиза че какъвто и договор да се подпише те след това могат да се отметнат !?

147

Анонимен

преди 1 година

До Хюго Бос Европа ще мине на резервни планове, каквито се правят още отсега. А след това .... :)))))

146

Хюго Бос

преди 1 година

Може, може, нали след лятото идва студената есен и зима. Политиците как ще бъдат преизбрани с тези цени и чудо?

145

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо "ха ха!...Естествено че нема да я похарчат за бръз край на войната,ще я продадат ЗА ДЪЛЪГ.." Ако е така, Запада възнамерява да победи в тази конфронтация, щото няма как да вземеш "дълг" ако Украйна е в руски ръце. Изводи? :)))))

144

Коко

преди 1 година

Тази"мумия" министъра на отбраната на Великобритания, по-добре да се скрие някъде, че даже за "друго" не става, камо ли за министър! 😀

143

ПроСоТо

преди 1 година

ха ха!...Естествено че нема да я похарчат за бръз край на войната,ще я продадат ЗА ДЪЛЪГ...Е,дет са вика,успех в начинанието!

142

Анонимен

преди 1 година

А Минското дпоразумение спазвало ли се е Явно Западът ще налива пари и няма да има дкорошен край на войната