39

до26не иРНК ПОСТВАКС

преди 1 година

Това са симтомите на пострадала 12годишна иРНК доброволка разказани от майката пред сенатора Рон Джонсън, но във VAERS е въведено като болки в стомаха. Видеото от преди година е с вградени бг субтитри и всички тези симптоми са за верващите ***. Що не го намерихте, навреме а се прецакахте и отекспериментирахте...

38

с руско VPN

преди 1 година

Научно изследване от САЩ показва,че ваксинацията е по-рискова от инфекциятаhttps://ssrn/abstract=4125239Новое Дори без дългосрочните последици, рисковете от тежки здравословни последици след иРНК са по-тежки отколкото намаляването на хоспитализацията от Ковид.

37

Самолетите

преди 1 година

Пръскат ли пръскат този необикновен конденз............абе общо взето сатанските петтдалчета завзеха всичко! Но ще има възмездие, бъдете сигурни!

36

Анонимен

преди 1 година

Агонията на проруските антиваксърски глашатаи продължава. Плащат ви в евро или рубли?

35

До шаран 29

преди 1 година

Епидемия не е имало, за да продължава.

34

Анонимен

преди 1 година

Това фалшивият тест ли го казва?

33

Анонимен

преди 1 година

Агонията на ковидфашистите продължава дълго, щото знаят какво ги чака. Затова и трролката от сайта е винаги на поста си и цъка минуси на всеки верен коментар. Не се хаби лелче, всички разбрахме какво работиш и защо пишеш тук.

32

Анонимен

преди 1 година

Фалшиво надуване на данни по примера на Европа. Не се хващаме вече. Медмафията да се хване за пръстите на краката си.

31

Анонимен

преди 1 година

Спукан балон. Който го надува да си сложи памперс, че стават бели от напъване.

30

adventurer

преди 1 година

до анонимен 29, ще продължава ковидо фейк докато има наивници като теб, излизайки навън сложи си три чифта маски и ръкавици, памперс за да не се насереш от страх :))))

29

Анонимен

преди 1 година

Ковид епидемията продължава, а невярващите будали не се тестват, не се ваксинират и тичат в интензивното.

28

adventurer

преди 1 година

ковид цирка продължава, вярващи будали се тестват и тичат да се боцкат :)))

27

До 22 лекар

преди 1 година

Малко допълнение за Сърбия и България. За последните седем дни в Сърбия имат 3325 нови случаи и 12 починали, а в България са 1933 нови случаи и 22 починали. Населението на Сърбия е 8,7 милиона, а в България не е ясно колко хора живеят след като над 3 милиона български граждани живеят в чужбина. Новите случаи в България на 25 юни 2022 са 240.

26

До 18

преди 1 година

Всичко, което описваш са симптоми на ковид. Всичко това можеш да си го спестиш чрез ваксинация.

25

Анонимен

преди 1 година

По-малко от 2000 теста и 240 позитивни! А ако направят 100 000 теста? Следващата вълна е факт! А смъртността и броя хоспитализирани ясно доказва ползата от ваксините. В Дания без мерки от февруари имат само х двама- трима в интензивните и то от месеци.

24

Анонимен

преди 1 година

Повече от нормално е когато не си в рисковата група да изчакаш да видиш дали няма да имат странични ефекти тези ваксини.Засега много лоши отзиви има.Аз го прекарах доста леко.Само където много ми се спеше.Без температура,без усложнения.

23

към 19 още

преди 1 година

Видеото е на 1 година от срещата на сенетор Рон Джонсън с пострадали от изпитанията доброволци. Сигурно американскиге сенатори са руски ***, нали бе иРНК. В американската система за фармнадзор VAERS случаят е въведен, като "болки в стомаха" ВЕРВАЙТЕ ИМ НАИВНИ ОФСЕ..

22

лекар

преди 1 година

В Сърбия поставяха и руска ваксина.Работеха и с всички останали-Астра-Зенека,Пфайзер,Модерна,Синовак.На всеки който иска поставяха каквато иска.За 25 юни имат 535 нови случая и 95 приети в болница.В България за същият ден новите случаи са 254.

21

Анонимен

преди 1 година

Благодаря за линка.Гледах,че пише :"Обърква думи, мозъчна мъгла, главоболие, виене на свят.".А представяте ли си управляващ с мозъчна мъгла?Кирчо често обърква думите.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8Втори сезон на *** цирка може и да няма понеже в момента голям процент от народа знае че всичко беше пропаганда през тези 2 години. Отделно на есен влизат и възраждане с мнозинство.