91

Анонимен

преди 1 година

Като го гледам Шолц до Байдън, имам чуството, че някой яко му мачка тоопките. Дали ЦРУ продължават братски да подслучват и следят европейските"лидери" и с мръсни тайни да ги правят послушни. Не мога да разбера тази самоубийствена политика, която провеждат в момента европейците. Търся мотивите и не мога да ги намеря. Англия не случайно напусна ЕС. Само"опорки"на американските демократи чувам. Шрьодер/който никога не съм го харесвал/ много по-приемливо изглеждаше като шеф в Газпром.

90

Анонимен

преди 1 година

Койъо налива пари за разрушаването ба Украйна ще има полза и от възстановяването й

89

Анонимен

преди 1 година

Помнете, че САЩ този път няма да си мръдат и пръста за нов план Маршал, защото те печелят от тази война. Което значи, че ще го отнесем ние. Затова бързат да приемат една разрушена и фалирала държава в ЕС. За да може после да потекат едни огромни финансови потоци с нашите пари. А брюкселките корупционери само това чакат. Да намажат филията като за последно!

88

Анонимен

преди 1 година

По-скоро, май ще има план "Генералисимус"...?

87

Анонимен

преди 1 година

Планът Маршал беше в други времена, при други обстоятелства, с други цели. Днес подобни идеи показват единствено късогледство и лакомия. Едни красиви думи.

86

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбирам! Украйна е велика страна, велика сила, която бачка Русия! За какво и е на нея план "Маршал"???? Те са тооолкова велики, способни са да смачкат Русия, па сега някой трябва да ги възстановява от победата!

85

Анонимен

преди 1 година

И цар Фердинанд си беше поръчал карета за триумфалното влизане в Истанбул, но го качиха на влака за Германия. Хайде първо Шолц да спечели войната в Украйна, после лесно. Най-сладко е за политиците да говорят в бъдеще време, по възможност в множествено число, за да няма лична отговорност.

84

Анонимен

преди 1 година

Следвоенните планове ги правят победителите.В този случай Русия и Китай.

83

Анонимен

преди 1 година

Защо не споменавате в статията, че България отхвърля план Маршал по нареждане на Сталин? Какво ви притеснява истината?

82

Анонимен

преди 1 година

Какъв план Маршал?! Западните куучета са фалирали - в Германистан 10 процента инфлация, във Френската арабска джамахирия - гони 20 процента. Другарите Ротшийлд и Шороош нямат намерение да инвестират в Укристан. Никакъв план Маршал няма да има. Украйна си идва на мястото - в прегръдките на Матюшка Русия.

81

Анонимен

преди 1 година

Как пък един не измисли нещо ново. Този план Маршал е от 1947г. От некомпетентност и некадърност ровят из нафталина и търсят стари планове. Планът Маршал е инициатива на Съединените американски щати за подпомагане на Европа. Името на Джордж Маршал се превръща в епоним на безпрецедентния план за икономическо възстановяване на Европа. Няма ли нови умове от новото време, които да предложат нещо по-адекватно на времето? От къде на къде Европа ще възстановява Украйна? Европа ще зъзне от студ зимата.

80

КАКВА УКРАЙНА БЕ?

преди 1 година

ТАКАВА ДЪРЖАВА НЕ СЪЩЕСТВУВА,30Г.ЕДНИ РУСНАЦИ ПОИГРАХА НА УКРАИНЦИ ЦИРКА ЗАТВОРИ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ВЕЧЕ.ФАШИЗОИДИ БОЛНИ!

79

IQ 3.14

преди 1 година

абе , тва е съдържание от миналия месец, с интернет експлорер ли работите в читалището?

78

Анонимен

преди 1 година

Не е възможен план Маршал за Украйна. Путин ще си възстанови разрушенията.

77

сергееФф опитай

преди 1 година

"резултатът е 14 000 жертви......" опят, дори руските наZисти не си позволяват такиваПростотии като теб.

76

до 96

преди 1 година

2014 г. са гаранциите. Явно техническа грешка с датата направихте. През 2014 г. Франция и Германия даваха гаранции пред Донецк и Луганск - резултатът е 14 000 жертви.

75

Анонимен

преди 1 година

От такива ли да взимам акъл и да се превъзпитавам,които се възползват от слаби уязвими и възрастни хора и им взимат пенсиите през терасата,живеят на социални грижи и помощи и ги мързи да работят и борат корупцията като си купуват депутати и са патологични крадци и лъжци не благодаря.

74

Анонимен

преди 1 година

През 1947г. Георги Димитров по нареждане на Сталин отхвърля плана Маршал за България. На Испания е отказан План Маршал заради фашисткия режим на генерал Франко. В момента в Украйна видяхме много фашистки татуировки на бойците излизащи от Азовстал. Трябва ли да се подкрепя фашистка държава като Украйна с пари от ЕВропа?

73

Анонимен

преди 1 година

"Ще ни трябват още много милиарди евро и долари за възстановяване и това ще отнеме години", казал Улаф, а държдепът, начело с демократичните кхмери му оговорил "Не се кахъри. Измислихме го. Както винаги нужните парички ще ги откраднем от руския народ. Ще въведем пределно ниска цена за закупуване на руски нефт. Днес и утре ще го решим на Г-7 в Бавария".

72

Анонимен

преди 1 година

От к`ъв зор ще ги възстановява Европа? Европа ли ги вкара във война? Или ще ги възстановява Европа понеже не можа да отстои гаранциите, които Франция и Германия дадоха през 2004г. за Донецк и Луганск? Да ги възстановява САЩ!