8

Асоциален Примитив

преди 1 година

До 11 Новото име на тази kлoаka как е? Пуийкие? Както и да си сменят името, миризмата си е същата - на развалена овча лой и вмирисам маринован сафрид.

7

Анонимен

преди 1 година

В пандиза ще му се радват така, както едно време турският ага се радваше на хубавата Яна, сестрата на балканджи Йово. За разлика от балканската котччина буллгейристан, Тюркийе е държава и половина, с хилядолетни имперски традиции.

6

А

преди 1 година

Само да напомня, че и двете държави са членки на НАТО. А според нашите служби, не бива да имаме тайни от другите държави от НАТО, защото били наши съюзници и само руски шпиони трябва да ловим.Нищо, че американските служби подслушваха даже Меркел.Не е лошо да имаме едно наум и да не сваляме гащите пред нашите "съюзници".

5

АнонимеН

преди 1 година

До Osman Batur/ КОГО ЛЪЖЕШ ТИ БЕ, ЧЕ ТАМ ИМА ДЪРЖАВА- ЕДИН КОПТОР СТЕ ПРОГНИЛ И ТО В ПЪЛНА ДИКТАТУРА КЪДЕТО ГРАЖДАНСКИ ПРАВА НЯМА!

4

АнонимеН

преди 1 година

БЛЯ БЛЯ БЛЯ!!! ПО ИЗМИСЛЕНА И СКАЛЪПЕНА ИСТОРИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛ СКОРО!

3

Анонимен

преди 1 година

Вие убивате хора с държавни тайни, защото вече стана ясно как руснаци живеят в Турция! Вие сте официални убиийци и шпионажа би спасил човешки животи, но вие се издържате финансово от лъжите ви!

2

Osman Batur

преди 1 година

Ще му разкажат играта. Няма да излезе от турските зандани, ако е така. Там има държава, устояла векове, обкръжена от врагове. Може да го държат за коз като започнем офанзивата за островите, които дадохме на гърците за временно ползване с лозанския. Стоте години минаха, и скоро ще трябва да се изнесат към пелопонес.

1

Анонимен

преди 1 година

Турски простотии