21

истина

преди 1 година

Има само една червена линия на БСП - това е 4 % бариера "линия" която няма да прескочат на следващите парламентарни избори.

20

Анонимен

преди 1 година

Гаварит Маскву

19

Анонимен

преди 1 година

Не нациоанлния, а руския интерес не защитиха. Затова сега ще риветеее :)))) Нали сте слуги на руската кочиииина

18

Анонимен

преди 1 година

Червените линии значи, едва разбрах от заглавието :)))

17

Анонимен

преди 1 година

И каква стана сега гласуваш Бойко и получаваш ПП тия предадоха българския народ

16

Анонимен

преди 1 година

Ама едно време Коминтерна като е решил, че ще се създава Македонска нация това точно вие и точно вашата партия сте се съгласили доста еуфорично нали? Сега си сърбайте попарата. Македония и да не е била друга държава с друг народ вече е или съвсем скоро ще бъде, точно заради гениалността на поколения български политици. 140 години не сме били в рамките на една държава, близо 800 години не сме били заедно в държава с името България. Ще пием студена вода и това е. Имаме по-тежки вътрешни проблеми.

15

Анонимен

преди 1 година

на вигенин и нинова не им стига, че има да се вдига 100 пъти вето от БГ-то!

14

аа1830

преди 1 година

Каак може по такава позиция да се гласува изобщо въздържал се, другарю Вигенин? Не искате да ви паднат процентите за следващи избори ли? Тая тема замина, сега само за пенсиите и социалните ще мелите. ... Ако бяхте спрели това гласуване, можеше да оберете точките на Възраждане на есен а не са да се обяснявате....

13

Анонимен

преди 1 година

Когато не подкрепяш нещо, Вигенинчо гласуваш против....не стоиш като треснат със завряни ръце отзад !!! Въздържал се не означава, че не подкрепяш нещо а страх или нежелание да си отстоиш мнението или убежденията...Много подценявате мисловните способности на електората с тия празни приказки ми се струва ...

12

Анонимен

преди 1 година

Ае в тоз парламент има ли един да го е чел това предложение? Аз ли съм функционално неграмотен или буквално през ред си пише, че докато Македония не се съгласи с нас на 99% ще си стои в ЕС като държава втора ръка и никой няма да ги взема на сериозно нито за език, нито за нищо? Аз ли съм твърде ***, за да разбера гениалните ни политици, какво точно са прочели или предложението на французите буквално казва "Македония в ЕС, но целия ЕС зад България докато Македония не клекне за 99% от нещата"?

11

aa1830

преди 1 година

Вигенин почна с предизборната кампания.... Като не го приемате защо гласувахте "въздържали се"? К. Нинова преди една седмица в Народното събрание - "Компромис с ветото няма да има докато Скопjе не изпълни договора, това е наша червена линия" Не.. стници! Прочетете договора с Гърция и ще разберете как се сменя име на държава за 1 месец.

10

Анонимен

преди 1 година

Национално предателство на слугинските партии и предупреждение от НАТО и ЕС към България ако не се потчини..

9

Анонимен

преди 1 година

Отвратително гнусен представител на гей средите е Вигенин.

8

Анонимен

преди 1 година

ЛИЦЕМЕРИЕ

7

Анонимен

преди 1 година

Нещо май се изсулват се като пpaйдня из г а щ и...

6

Бай Тошо

преди 1 година

Кристияне, въпросът с Македония е като "едипов комплекс" за БСП, БКП и т.н. Все пак ние я забъркахме тая каша навремето, и сега ние трябва да я оправим. Иначе нашата Партия може напълно да се саморазруши. Горко на такава партия, която разчита на гласовете на дементните, с извинение към болните и стари хора!

5

УУУУУУУУУУ

преди 1 година

Вън от управлението, б0к...ци!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Я пратете още оръжия за Украйна тогава, измамници! Правихте се че сте против пращането, Киро всичко си призна! Сега се правите ,че сте и против френското предложение, накрая ще се окаже, че първи сте подписали! Затвор за всички във все още правителството! Започнете с Корнялията, че най-отдавна чака!

3

Анонимен

преди 1 година

Ако РСМ блокира процеса - всички виждат къде е проблема, България печели. Ако РСМ се съгласи с френското предложение, България постига целите си, България печели. Червените предатели продължават да саботират пробива постигнат с помощта на французите и не се съмнявам, че ще продължават да пробутват лъжата, че с българския национален интерес е бил направен компромис. Те вече друг полезен ход нямат.

2

Анонимен

преди 1 година

Не стана ясно, че не го подкрепяте, обаче!