21

Да допълня...

преди 1 година

Представяте ли си ако Лили не беше родена в НРБ ,каква световна звезда щеше да бъде ?

20

Жената

преди 1 година

е на/д/ 83 години. Все още може да пее, да изнесе 3 последователни концерта в 3 дни барабар с репетициите /4 часа пеене на ден в три последователни дни!/, непрекъснато прави нови песни и концерти, в много добра физическа форма е и има хора, които плащат по 200 /двеста!/ лева за неин концерт 6 месеца предварително. Не коментирам характер, личен живот и т.н., а ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. Е, няма друга такава в България, а и по света се броят на пръсти. Така че не е зле да имаме поне малко уважение.

19

Анонимен

преди 1 година

С толкова концерти наведнъж е надценила възможностите си,но все пак е достойна за аплодисменти,заради удоволствието,което носи с изпълненията си и обичта на публиката.

18

До 19

преди 1 година

Може и теб да те хване някой так или инсулт.Тези състояния не подбират много възрастовите групи.

17

Анонимен

преди 1 година

Защо по света хората пеят докато са живи,а у нас ги линчуват?Защото другите са широко скроени,а ние сме дребнави и завистливи.Или можеш да пееш,или не можеш,независимо от възрастта.Лили има уникален глас и абсолютен перфекционизъм и това не се харесва на тия с песнопойките.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 - Когато ти е неизвестен стойностен творец, не е за хвалене. Поне от обща култура трябва да ти е известна и да се отнасяш с уважение към нея, защото има защо. Иначе, твоят нихилизъм говори за избиване на комплекси. А това, че ще оплюеш някого, няма да те направи стойностен.

15

Анонимен

преди 1 година

Бустерче.

14

Анонимен

преди 1 година

Лили Иванова няма да е зле да си вземе последно сбогом с публиката и да почна да оглежда за места в Софийските централни гробища. НА БАЯ ГОДИНИ си е, и я някой инфаркт, инсулт, рак може да я хване. Така че...

13

Анонимен

преди 1 година

Това, че е на 83г. не пречи хората да си купуват билети и да искат да ходят на концертите и. Аз веднага се сещам за поне 20-30 млади изпълнители по на само 20-30г и не бих отишъл ако ми дадат 100лв, даже и да има възможност да избягам на 20та минута! Да и пожелаем здраве!

12

Анонимен

преди 1 година

Спутник не струва! Тя си го поръча от Русия.

11

АМИ..ДА

преди 1 година

Велика е! Да живее още дълго,радост носи и любов с песните си. А за старост и смъртта- човек,как и всичко живо в този свят вече от деня на раждането си попада под сянката на Смъртта.Така че...

10

Фен на поп фолка

преди 1 година

Азис пее 100 пъти по-хубаво от тази дърттата!

9

Петров

преди 1 година

Ами тя Лили на макс го раздава, защото знае, че е в края на живота си. Колко живот й остава още, още 4-5 години и си заминава от този свят. Нека се раздава за последно.

8

До 7

преди 1 година

А на теб какво ти пречат тези напъни?Слушай си чалгата и примирай от удоволствие.Щом има толкова желаещи да я слушат,значи напъните и си заслужават.

7

Анонимен

преди 1 година

Кой пък в днешно време слуша песните на Лили Иванова?! Освен 50,60,70 и 100-годишните! Да се маха! Изобщо няма да липсва на съвременното поколение. И без това е неизвестна сред нас.

6

ThisDrtiйБЯЛBoY!

преди 1 година

Тя - Петето като добра нейна фЙЕнка изтри предишните точни коментари и сложи нови 5, което да показва що годе уж - некъф интерес към тая СПОНСОРирана публикация, т.е. сицко е пари и пари-прим, както е казал некога уважаемият комунистич.плейбой Карла Маркса, уатевър. Но що се отнася до въпроса, имам чувството, че Аdbа ти Лилито, която е нервила ЯКО некога в античните времена фараоните, сега в най-скоро време може да се пробва и с новите НЛО-обитатели, които като я чуят, веднага ще ИЗБЕГАТ обратно

5

Анонимен

преди 1 година

След още някоя година с носилка ще трябва да я качват до сцената. Човешкият организъм не е от бетон, при положение, че вървиш към 90 г.

4

Анонимен

преди 1 година

Прави и чест,че на тази възраст все още пее и пълни салоните.Нещо,с което не могат да се похвалят младите и колеги,някои от които не пеят,а вият,а други такава музика и текст ще ви предложат,че или ще заспите или ще избягате.

3

Анонимен

преди 1 година

Всичко добро, но не знам защо са тези напъни на тези години.

2

Анонимен

преди 1 година

Баба Лили е на 83 г., с единия крак в гроба. Да вземе да се запре, че знае ли се. Да не си остане на някоя сцена.