65

ГолЕм смЕх

преди 1 година

Споко българино, само след 5 дни, заедно с изгряващото юлско слънце идват и онези 50 литра сиропец, по-евтини с 25 стинки............

64

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО ИМА ПРОТЕСТИ- ЩЕ ИМА ПОЧИВКА НА МОРЕ- МОЖЕ И ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ. ОЛИГАРСИТЕ ПЛАЩАТ,

63

Anonimen

преди 1 година

Един литър домашна е 15лв!къде му е келепира на Бай ***

62

Анонимен

преди 1 година

Значи аз ще туря точката на коментарите: преди години като бяхме млади (на 46 г съм) планирахме и ходехме на едно море по 3-4 души в кола за 7-8 дни, за са пестим пари от гориво. Младите сега по 1 или 2 в кола по 6-7 уикенда бръмчаха до морето след работа на бензин 2,20 лв. Ами ке си сменят малко стереотипа и всичко ще е окей!

61

Анонимен

преди 1 година

"Казвам се Кирил и съм обикновен труженик. С тези цени на горивата едва ли ще може да стигнем от Благоевград до Черно море. Ще изберем по-близка локация", разказва мъжът. Ех,Кире,Киреее...да си учил в Харвард.Едни обикалят света,а други до морето не могат да стигнат.

60

Анонимен

преди 1 година

Бре как с ракия ще карат?Излиза по-скъпо.Даже и олиото е по-скъпо.

59

Асан

преди 1 година

И тая година като 30 години нема море при мутрите :)))

58

до 55

преди 1 година

Отиди с влак и локални автобуси с 4 членно семейство...

57

В съседна Гърция

преди 1 година

Дизел под 4.08 лв няма, към днешна дата! Зареждайте на Сандански, или преди границата :)

56

.

преди 1 година

* зависи

55

.

преди 1 година

Заради цените на горивата да завии на човек почивката?? Има влакове, а има и локални автобуси.

54

КОй

преди 1 година

О не разбира се,паля си колата и заминавам към Испания.Там няма замразена от 4 години цаца, няма зловещи погледи, все едно си им откраднал царевицата.Много по заслужаваща си инвестицияа от нашата.С удоволсвтие няма да почивам на нашето "море"

53

бай работник

преди 1 година

"Почивките" са само стрес и скъпотия. Прибираш се със скъсани джобове,уморен и депресиран. Аз ще си копма доматите на село и ще си пия ракията под асмата вечер,тълпи от хора не желя да гледам!

52

Моля

преди 1 година

Не идвайте! Така си ни е добре!

51

ne

преди 1 година

razbira se che ne

50

Анонимен

преди 1 година

Няма начин да не почива, иначе ако му е скъпо може да кара примерно с 90 ама това никой не го прави защото си е и опасно да спетиш някакви смешни пари.

49

Гиб Мелсън

преди 1 година

Горивото не е проблем да се отиде на почивка.Една нощувка за семейството ти струва в пъти повече от бензина който ще изгориш да отидеш до морето.А тези които са близко до Гърция отиват до Гърция, не заради бензина, а защото пътуват по-кратко време а никой не иска да пътува дълго. Щял бил да почива само 7 дни вместо десет.Десет дни са много да стоиш на едно място. Ние стоим по пет нощувки, шест дни и пак ми се вижда много два пъти юли и августПо добре две почивки по пет дни отколкото една за 10

48

Иванов

преди 1 година

българина в голямата си част е добре финансово въпреки че всеки ден по медиите се говори как високата инфлация оскъпява всичко така че който си печели добре ще продължи да си живее както преди че и по добре.ще си ходи в Гърция тюрките,и останалите екзотични дестинации така че не задавайте риторични въпроси

47

Анонимен

преди 1 година

но газта преди две седмици беше 1.09 евро. Може но на мен колата ми върви на бензин не на газ. И понеже има санкции и горивото е много скъпо там тази година решихме да отидем 2 пъти до Гърция. Миналия месец ходиме пак с колата до Будапеща за уикенда. Съобразявам се с руските санкции, кво да правя...

46

Анонимен

преди 1 година

В момента съм в Дуръс, Албания. Дизела е 4.19лв., но е далеч. Ще ходим и на нашето и в Гърция. Според мен е скъпо в зависимост от услугата. Липсва ми цацата с бира на нашето море. В Дуръс на плажа капучино с еспресо кафе е 2.50лв.,в Бодрум беше 5лв.края ба май. От БГ няма по хубаво! Бъдете здрави!!!