66

Българин

преди 1 година

Германия най-хубаво да си седи на насрания г**

65

Анонимен

преди 1 година

Праща им много здраве.

64

Дядя Ваня

преди 1 година

Украинските националфашисти!,от 2014 год.,до навлизането на Руската армия тази година,са избили,без съд и присъда,инакомислещи българи,и руснаци!!!Отговорете си сами,кой е лошият- Русия,или укрофашистите!?!...

63

ББ

преди 1 година

До Даааа!уау смели заявки на руски т.ол.ве!тъпчетеп границитена невъоръжена Украйна от месеци...воювате с жени и деца,с възрастни хора,военните престъпления срещу мирни не са военни победи...къде са ценностите ...всъщност за какво умират децата на руснаците и украйнците?заради егото на един умиращ дядя,възпитан,че има врагове,че трябвало кгб да си имат империя,че задължително трябвало да мразят и убиват...безбожна лудост по мАсква,и май е време за НАТО...меркел и шрьодер направиха достатъчно

62

Слава на Кокайна

преди 1 година

До Даааа!-- Разбира се че при пълна военна мобилизация, каквато направи Украйна, Русия ще помете Украйна от картата за дни. Дори да не я помете цялата защото е ненужно, а само да вземе и Одеса, остатъка от Украйна без морета и индустрия, ще е вече съвсем безинтересен и за ЕС и за НАТО. И до там!

61

Даааа!

преди 1 година

"Германия дава само обещания и твърдения, че всякакви видове оръжия са на път към Украйна. Всъщност те дори не са били изпратени"---Ако е вярно, значи че много разрушения и жертви в Украйна са били предотвратени. Кой нормален човек може да повярва че Зеленски ще възвърне териториите, а не да загуби още с ината си и слугинажа си? Ама след Август щял да ги възвърне ако му дадат достатъчно оръжия? Ми до тогава Русия ще взела каквото и трябва за нейна територия и ще я брани дори с пълна мобилизация!

60

Историк

преди 1 година

Парен каша духа !!! През 2СВ. Германия загуби страшно много оръжие на Изток !!!

59

Асоциален Примитив

преди 1 година

Повтарям от месеци - Германия и Русия са братски държави населявани от един и същ варварски народ.

58

зл

преди 1 година

Руснаците са очаровани от германския противотанков гранатомет, Лек удобен и безотказен. Вече се работи по копирането му в руски аналог който да влезе на въоръжение. Както с френската гаубица Цезар всяко добро западно оръжие се копира или му се търси слабото място. Германците не искат да си разкриват оръжията, много са внимателни какво дават.

57

Rrrr

преди 1 година

До53 дори не мога и да напиша това отвратително име. Ти с руското име ,защо мислиш ,че германците са простили на бабите ти?

56

лоша поличба

преди 1 година

"Патриарх Кирилл упал на богослужении: поскользнулся на святой воде" Превод заради русофилите в България които не знаят руски: "Патриарх Кирил паднал на богослужение: подхлъзнал се на светена вода"Не е на добре. Баба Ванга го е казала!

55

до 64

преди 1 година

И какъв е проблемът? Те не са нападнати, значи няма да се приложи прословутият чл. 5. Пък ако се приложи, още по-добре. Ние могъщите натовци ще смачкаме руския агресор за отрицателно време. Нали така? Или не?

54

До до 58

преди 1 година

Проблемът е,че Полша и UK са в НАТО.

53

Анонимен

преди 1 година

"В сряда, почти четири месеца след началото на руската СВО в Украйна, германците съобщиха за първата завършена доставка на седем тежки оръжия" ________________ Може да е първата, но аз ще си позволя да обърна внимание на символиката. В сряда беше 22 юни и точно на 22 юни 1941 г. мустакатият вероломно нападна СССР.

52

до 58

преди 1 година

Ами като имат поляците и британците договори за военна подкрепа с Украйна, да ги изпълняват. Лесно е - униформата, карабината и към Източния фронт, със всичкото си въоръжение. Какво мрънкат на Германия, тя няма договор с Украйна.

51

Da Da

преди 1 година

И тук демокрация и ме цензурират

50

Da Da

преди 1 година

Абе вижда се кой печели , *** ай не е Нато Продават *** на Украйна 3-4 пъти по скъпо че да не харчат за унищожаването им

49

Анонимен

преди 1 година

До нещо не мога да схвана___ Изживяват се като страна,сключила договор с Украина,който включва и военна помощ.Договорът е сключен на 17.02.2022 г. между Великобритания и Полша с Украина.Ако забелязвате,тези две държави са най- крайни в подкрепата си за Украина.

48

Анонимен

преди 1 година

поредна смяна на генерали командващи руските войски в Украйна. депутат от гос.Дума направи предложение третата световна война да започне с ядрен удар по Лондон. в началото на юли - мобилизация в Русия.

47

Анонимен

преди 1 година

Нещо не мога да схвана. Поляците са недоволни, че германците не дават достатъчно оръжие на украинците. Поляците като какви точно се изживяват в този конфликт?